Astro

Lavovi bi danas na 100 strana, ali ipak neće moći; Vodolijama prija pažnja voljene osobe, a Ribe ne znaju gde bi pre od obaveza

Šta su vama priredile zvezde za ovaj utorak?

21.07.2020. - 06:30h
Vodolijama prija pažnja voljene osobe
Vodolijama prija pažnja voljene osobefoto: Depositphotos/bnenin

OVAN

Dosta toga vam skreće pažnju tokom ovog dana i zbog toga vam je naporno da ispoštujete svoje dnevne poslovne obaveze. Očekuju vas dosta bitni razgovori u kojima ćete moći da izbijete u prvi plan. Popodnevni sati su dobri za susret sa simpatijom ili voljenom osobom. Preokreti i iznenađenja.

BIK

Nastupite danas sa nešto više samopouzdanja u dogovorima sa poslovnim saradnicima. Prepodnevni sati su bolji za pregovore, jer ćete tada biti stabilniji. Još uvek ste malo emotivno nesigurni, ali polako se oporavljate. Dobar je trenutak za razgovor s partnerom.

BLIZANCI

Danas možete biti previše usmereni na sebe, pomalo egoistični u kontaktima sa poslovnim saradnicima. Ako želite dobru komunikaciju sa drugima, spustite se malo na zemlju. Umor i iscrpljenost u drugom delu dana, pa je moguće da nećete biti „svoji“ u kontaktu sa voljenom osobom.

RAK

Danas ste u potpunosti okrenuti obavezama koje morate završiti. Iako će ovo biti izuzetno produktivan dan, ipak će vas jednim delom iscrpeti i doneti vam pojačan nivo nervoze. U odnosu sa voljenom osobom pokušajte da se više opustite i imate razumevanja.