Ponedeljak je: Mlad Mesec Ovnovima i Vagama donosi nervozu, Strelčevima nove poslovne prilike, Devicama iznenađenja

Mlad Mesec ovog ponedeljka mnoge je ubacio u šestu brzinu. Kakav dan je pred vama?

Device će biti prijatno iznenađene, foto: Depositphotos/alen44
Device će biti prijatno iznenađene, foto: Depositphotos/alen44
.

OVAN

Mlad Mesec u polju doma, porodice, privatnog posla – fokus u narednom periodu stavlja na kuću i članove porodice, na preuređenja, kupovinu ili prodaju nekretnine, ali i na neugodne prepirke sa familijom. Tokom ovog dana bićete promenljivog raspoloženja i dosta osetljivi, nervozni.

BIK

Mlad Mesec u polju pokreta, komunikacije, dogovora, komšiluka, kratkih putovanja donosi vam u naredne dve sedmice velike aktivnosti, brza razmišljanja i još brža dejstva. Tokom ovog dana ste razapeti mnoštvom obaveza i dešavanja.

BLIZANCI

Mlad Mesec u polju finansija, ličnih vrednosti govori da ćete u narednih par nedelja u najvećoj meri biti usmereni ka stabilizaciji u finansijskom sektoru. Tokom ovog dana mogući su povećani troškovi ili problemi sa kreditima i naplatom potraživanja.

RAK

Mlad Mesec u vašem znaku donosi vam usmerenost na lične planove, na ambiciju, na izbijanje u prvi plan. U narednom periodu očekujte velike promene čiji ćete vi biti inicijator. Tokom ovog dana – moguća napetost u partnerstvima, poslovnim i emotivnim.

Device će biti prijatno iznenađene, foto: Depositphotos/alen44
Device će biti prijatno iznenađene, foto: Depositphotos/alen44
.

LAV

Mlad Mesec u polju podsvesti, Lavove u narednih par nedelja usmerava da pronađu nova rešenja za stare probleme, da se postave na drugačiji način prema situacijama, ali i prema ljudima u svom životu. Očekujte nešto lošije raspoloženje danas, kao i preokupiranost problemima i obavezama.

DEVICA

Mlad Mesec u polju prijatelja, društvenih organizacija, kontakata, veza, budućnosti – otvara pred vama period u kojem će imati veliku podršku za svoje planove. Nove prilike dolaze ka vama. Tokom ovog dana – neki ljudi će vas prijatno iznenaditi.

VAGA

Mlad Mesec u polju karijere otvoriće pred vama u narednih par sedmica novo poslovno poglavlje. Očekujte izbijanje u prvi plan i ostvarenje svojih zamisli, ali uz veliki trud i borbu. Tokom ovog dana – blaga nervoza, ali generalno – više nego dobro.

ŠKORPIJA

Mlad Mesec u polju inostranstva, obrazovanja, ekspanzije u narednom periodu otvoriće pred vama mogućnosti za napredovanje i prosperitet u ovim sektorima. Tokom ovog dana očekujte nove poslovne prilike i mogućnosti. Iako će dogovori ići teško i sporo – uspećete u svojim zamislima.

Device će biti prijatno iznenađene, foto: Depositphotos/alen44
Device će biti prijatno iznenađene, foto: Depositphotos/alen44
.

STRELAC

Mlad Mesec u polju koje se vezuje za krize, promene, novac od drugih ljudi, otvoriće period u kojem ćete promeniti načine gledanja na ono što vam je do sada bilo bitno. Tokom ovog dana očekujte veću podršku od strane saradnika i nove poslovne prilike.

JARAC

Mlad Mesec u polju koje se vezuje za ozbiljna emotivna i poslovna partnerstva, kao i one koji su “preko puta vas” otvoriće period sa novim ljubavnim iI poslovnim konekcijama. Krajeve i nove početke. Tokom ovog dana očekujte nove prilike koje će se uglavnom vezivati sa finansije.

VODOLIJA

Mlad Mesec u polju obaveza, odgovornosti, svakodnevice, zdravlja – otvara period u kojem ćete moći da svoje poslove, ali i svoj odnos prema sebi, postavite na drugačije osnove. Tokom ovog dana očekujte veliku užurbanost i mnogo aktivnosti.

RIBE

Mlad Mesec u vašem polju ljubavi, životnih zadovoljstava, kreativnosti, dece, sporta – otvorio je period sa jačim poslovnim, ali i emotivnim šansama. Vreme je da zablistate i izbijete u prvi plan. Tokom ovog dana – dobro raspoloženje i dizanje energije.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/