Tek je utorak, a Ovnovima je već potreban odmor; Lavovi su nezadovoljni zbog kritika koje trpe, Device ne priznaju da su pogrešile

Kakav dan je pred vama? Šta su vam zvezde piredile?

Tek je utorak, a Ovnovima je već potreban odmor, foto: Depositphotos/GaudiLab
Tek je utorak, a Ovnovima je već potreban odmor, foto: Depositphotos/GaudiLab
.

OVAN

Nesporazum ili nedoumica u razgovoru sa nadređenima ili osobom koja je po stažu iznad vas. Sada ne možete da radite stvari na svoj način već morate da se prilagodite. Poziv za izlazak u popodnevnim satima koji ste već dugo očekivali, stiže u najnezgodnije vreme. Potrebno vam je da se opustite i odmorite.

BIK

Suviše ste nervozni i lako vas je podbosti. Ne dozvolite da kratko kancelarijsko prepucavanje preraste u dublji konflikt i razmimoilaženje sa nekim sa kim radite. Niste zadovoljni količinom pažnje koju dobijate od partnera. Smatrate da se u poslednje vreme suviše uvukao u svoju ljušturu.

BLIZANCI

Našli ste se u centru zbivanja u poslovnom okruženju koja nisu nimalo lagana. Od vas se očekuje da podržite nekog sa čijim se mišljenjem baš i ne slažete. Partner će vam prebaciti da imate premalo vremena za njega. Potrudite se da danas ugovorite susret.

RAK

Neka greška koju ste napravili u prethodnom periodu danas dolazi na dnevni red. Očekujte stres, nerviranje i užurbanost sve do popodnevnih sati. Podstaknuti ste jednom zanimljivom komunikacijom i radoznali da otkrijete u kom pravcu ovo može da ide.

Tek je utorak, a Ovnovima je već potreban odmor, foto: Depositphotos/GaudiLab
Tek je utorak, a Ovnovima je već potreban odmor, foto: Depositphotos/GaudiLab
.

LAV

Neko može izneti primedbu na vaše ponašanje ili na obavezu koju je trebalo da odradite. Branićete svoje interese jer smatrate da je ovo prebacivanje bez ikakvog osnova. Ipak, nećete uspeti da u potpunosti prikrijete svoje nezadovoljstvo i možete ga prebaciti u kontakt sa voljenom osobom.

DEVICA

Iako ste svesni da ste napravili propuste, nećete tek tako lako preuzeti krivicu na sebe. Kao da vam je malo prepucavanja sa kolegama potrebno da biste izbacili negativnosti kojima su vas drugi u prethodnim danima zatrpavali. Nije dobro vreme za emotivne kontakte jer ste sarkastični i zajedljivi.

VAGA

Komentari nekog izuzetno vas nerviraju, pogotovo što ste svesni da je moguće da ste napravili grešku. No, nećete dozvoliti da se to na vama vidi već ćete izričito braniti svoje stavove i biti spremni čak i da se posvađate. U odnosu sa simpatijom ili voljenom osobom ne budite zajedljivi.

ŠKORPIJA

Preskočite negativne impulse koji će se danas javljati u poslovnom okruženju. Ne reagujte na nečije provokacije jer ćete se samo uvući u bespotrebne sukobe i dokazivanja koja ničemu ne vode. Danas postoji razmimoilaženje u komunikaciji sa simpatijom ili voljenom osobom.

Tek je utorak, a Ovnovima je već potreban odmor, foto: Depositphotos/GaudiLab
Tek je utorak, a Ovnovima je već potreban odmor, foto: Depositphotos/GaudiLab
.

STRELAC

Turbulentna dešavanja na poslu zaokupiće svu vašu pažnju. Niste vi direktno napravili problematiku, ali će ispasti da ćete jedan deo morati da odradite i ispravite. Još jedan dan koji ne nosi dobru energiju za bilo šta emotivno, pa je bolje popodne i veče provesti odmarajući se.

JARAC

Dosta nabusito raspoloženje, lako vas je podbosti i potaknuti na raspravu pa je teško da ćete dozvoliti da vam drugi sole pamet. Smatrate da stvari radite na pravi način. Nemojte danas da se postavljate isključivo i dominantno prema nekome ko vam je drag.

VODOLIJA

Zabrinuti ste u kom pravcu će se odvijati jedna situacija koju ste pokrenuli. Drugima neće biti jasno vaše povlačenje u sebe I manjak interesovanja za okruženje. Nosite pritajenu nervozu u sebi. Nećete biti raspoloženi u odnosu sa partnerom.

RIBE

Biće teško organizovati svoje obaveze. Kao da je sve u istom trenutku došlo na dnevni red i povremeno ćete morati da zastanete da biste povratili koncentraciju. Neko vas svojim ponašanjima izaziva i provocira. Ne reagujte. Susret sa voljenom osobom doneće vam smirenje i opuštanje.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/