Astro

Koji je vaš glavni "adut"? Kod Bika usne, kod Lava kosa, kod Riba oči...

U svetu astrologije na definisanje osobe utiču i fizička obeležja svakog znaka. Naime, svaki znak ima atraktivnu fizičku karakteristiku koja može da pomogne njegovom samopouzdanju, a poznavanje najbolje fizičke osobine osobi može da pomogne da bude sigurnija u sebe.

13.07.2020. - 20:00h
Koji je vaš glavni 'adut'?
Koji je vaš glavni "adut"?foto: Depositphotos/sanneberg

Ako spadate u grupu onih koji tu sigurnost već imaju, poznavanje najbolje fizičke karakteristike samo će vam povećati samopouzdanje.

Zabavite se otkrivanjem najprivlačnijih karakteristika svakog znaka - od obrva do stopala!

OVAN

Deo tela: Obrve

Ovnovi znaju da je sve na njima super, ali njihove obrve su nešto što svako primeti. Pomoću njih dodatno naglašavaju svoju neustrašivost ili nevinost.

BIK

Deo tela: Usne

Bikovima su usne jedno od najprivlačnijih obeležja. Iako nije nimalo lako zadržati titulu osobe s najboljim usnama, Bikovima to polazi od ruke bez previše truda.

BLIZANCI

Deo tela: Ten

Prekrasan ten, baš poput bebinog, glavni je adut Blizanaca. Zbog njega izgledaju i osećaju se mlađim nego što jesu i to se vidi.

RAK

Do tela: Stomak

Rakovi su poznati po stomaku koji je izvrsnoj formi. Leptirići koje često osećaju dodatna su im pomoć u održavanju forme.

LAV

Deo tela: Kosa

Koji je najbolji način da Lav pokaže svoju nadmoć nego gustom, prekrasnom kosom. Kada Lavovi uđu u prostoriju privuku svačiju pažnju, a kosa im u tome puno pomaže.

DEVICA

Deo tela: Koža

Održavanje kože čistom i zdravom zna da bude težak zadatak, ali ne i Devicama čija je koža glatka i oduzima dah.

VAGA

Deo tela: Zadnjica

Predusretljive i šarmantne Vage koje su istovremeno nežne i ljubazne mogu se pohvaliti lepom zadnjicom.

ŠKORPIJA

Deo tela: Erogene zone

Škorpije su svesne svoje moći i znaju njome da upravljaju, a njihove najprivlačnije karakteristike čuvaju samo za one koji ih zaslužuju. Takvih je jako malo.

STRELAC

Deo tela: Leđa

Nošenje haljine golih leđa nikome ne ide od ruke kao ženama rođenima u ovom znaku. Na taj način znaju da će privući pažnju ljudi. Leđa su njihova snaga.

JARAC

Deo tela: Noge

Ako na nekome haljine i visoke potpetice izgledaju sjajno onda su to žene rođene u ovom znaku.

VODOLIJA

Deo tela: Stopala

Vodolijama su napredovanje i trčanje za slobodom omiljene aktivnosti, a u tome im pomažu stopala koja ne samo da su prirodno lepa, nego su tu da im pomognu da sigurno koračaju zemljom.

RIBE

Deo tela: Oči

Svojim prekrasnim očima Ribe vide mnogo dalje od same površine. Zahvaljujući svojim očima u stanju su da vole znatno dublje nego drugi.

Izvor: zadovoljna.hr