Astro

Ponedeljak je: Vagama neko daje "vetar u leđa" od ranog jutra, Vodolije zadovoljno "trljaju ruke", Ribe ignorišu sve savete

Početak nove nedelje mnogima donosi pregršt izazova. Šta su vama zvezde priredile?

13.07.2020. - 06:30h
Vagama neko daje 'vetar u leđa' od ranog jutra
Vagama neko daje "vetar u leđa" od ranog jutrafoto: Depositphotos/VitalikRadko

LAV

Iako vam je zadato dosta posla koji morate da uradite za kratko vreme, uspevate da sve regulišete u roku. Zadovoljni ste trenutnim poslovnim dešavanjima i spremni da se i više potrudite. Poziv za izlazak ćete odbiti jer trenutno želite da više posvetite vremena sebi.

DEVICA

Skloni ste da preskačete ono što ne odgovara vašem raspoloženju i da ostavljate za neki drugi dan. Trenutno niste dovoljno fokusirani da biste se skoncentrisali na zahtevnije zadatke. Misli vam radije idu na drugu stranu, ka osobi koju ste skoro upoznali.

VAGA

Razgovor sa nekim vam je dao krila od ranog jutra i danas ćete biti izuzetno raspoloženi u svim poslovnim aktivnostima. Iz istog razloga ćete biti spremni da pređete preko sitnih nerviranja koja vam je partner priredio u prethodnim danima. Ugovarate ljubavni sastanak.

ŠKORPIJA

Dobili ste priliku da u jednoj stvari pokažete šta znate i umećete da je iskoristite. Bićete zadovoljni kada shvatite da ste skrenuli pažnju na sebe. Jedva čekate da ostavite sve obaveze iza sebe i da se posvetite nekome ko vam je drag. Možda ćete ipak morati da prolongirate susret za kasnije sate.