Astro

Nedeljni horoskop: Device uspešno rešavaju propuste iz prošlosti, Rakovima su odnosi na klimavim nogama, ni Ovnovi ne stoje bolje

Kakva nedelja je pred nama? Koji znaci će kopati po prošlosti, i kome će to doneti rezultate, pogledajte u nastavku.

12.07.2020. - 16:42h
Nekome će se situacija razjasniti
Nekome će se situacija razjasnitifoto: Depositphotos/oneinchpunch

OVAN

Hrana

Vidite i sami da vam stomak svaki čas protestvuje zbog previše kalorične i teške hrane kojom pokušavate da utolite glad u ovim toplim danima. Mogli biste lepo da poslušate signale koje vam vaše telo šalje i da pređete na laganiju ishranu....

Ljubav

Još jedna sedmica u kojoj čuvena Ovnovska razdražljivost i impulsivnost mogu donekle zatalasati odnose u kojima su. Imate sve predispozicije da vam sa partnerom bude lepo i više od toga – tu vatru koju trenutno nosite usmerite u konstruktivne stvari i akcije, u strast, u to da animirate i pokrenete voljenu osobu – na sve može, samo ne na rasprave. Besmisleno je, a i ne postižete i ne rešavate ništa. Slobodni Ovnovi – nameštaće vam se okolnosti za muvanja, za flertovanja, za značajne poglede i slatke reči. Prošlost sve više ostaje iza vas kao bleda senka i spremni ste da sebi date šansu za nešto potpuno novo.

Posao

Sedmica će krenuti kroz pritisak od strane nadređenih i kroz nerazumevanje sa onima sa kojima radite na dnevnoj bazi. No, posle početnog lošeg impulsa stvari se mogu dovesti u normalu i srediti. Ni u poslu, kao ni u emotivnom životu nemojte se voditi trenutnom tenzijom, već pokušajte da budete razumniji, prilagodljiviji. Rešenja za pitanja koja su vas opterećivala se polako naziru. Pred privatnicima je jedan zahtevan period u kojem moraju mudro da donose odluke.

Novac

Razmislite da li možete korigovati troškove koje imate vezano za kuću i porodicu.

Zdravlje

Niste nesalomivi – prijalo bi vam više odmora.

BIK

Hrana

U periodu ste koji je odličan za dijete I za sticanje nekih finih, pozitivnih navika kada je ishrana u pitanju. Ono što definitivno morate izbegavati je brza hrana I to da jedete “s nogu”. Grickalice zaobilazite u širokom luku – imate voće, ne treba vam ništa više od toga.

Ljubav

U ovoj ćete sedmici ostaviti neku prošlost iza sebe. Da li ćete rešiti da se više ne nervirate oko nekih starih pitanja i tema između vas i partnera, da li ćete rešiti da je vreme da promenite svoj dosadašnji model ponašanja ili će to biti nešto peto – totalno je individualno. U svakom slučaju, polako ćete zajednički krenuti napred. Kod nekih od vas još uvek tinja nervoza i u tim momentima gledajte da ne zatalasate previše odnos sa voljenom osobom. Slobodni Bikovi – nastavlja se dobar period za više kontakata sa suprotnim polom. Polako se izdvaja osoba koja bi mogla biti baš po vašoj meri.

Posao

Polako su se pokrenule situacije koje vas opterećuju već izvesno vreme, ali pravo rešenje još uvek nije došlo na dnevni red. Možete u ovoj sedmici biti opterećeni prevelikom količinom dešavanja na poslu, kontaktima, brzinskim rešavanjima papiroloških problema – sve ukupno – organizacija na dnevnom nivou je vrlo haotična i promene se dešavaju u trenutku. A mnoge od njih vam neće biti po volji ili ćete imati problem da se uklopite. No, sve su ovo prolazne teškoće koje ne mogu poljuljati vaše pozicije.

Novac

Na samom početku kao i na kraju sedmice – nešto veći troškovi.

Zdravlje

Više nego do sada – u ovoj nedelji vam je potreban i fizički i mentalni odmor.

BLIZANCI

Hrana

Verujte, samo su vam « oči gladne » u ovoj nedelji i ako popustite pod trenutnim impulsima i navalite na neku tešku i previše kaloričnu hranu, vrlo brzo ćete shvatiti da to vašem stomaku nikako ne prija. Mnogo povrća – to je sada prava stvar za vas.

Ljubav

Nedelja koja može dosta toga u vašim partnerstvima pokrenuti i promeniti na bolje, mada ćete imati par momenata u kojima će vam živci biti baš zategnuti i kada ćete teško obuzdavati sebe da ne progovorite. Koliko god to ne hteli da priznate sebi sada – previše ste osetljivi i čak i beznačajan i nenameran postupak ili reči od strane partnera mogu vas „čačnuti“. Pogotovo Blizanci koji žive zajedno sa partnerom ili su u braku – mogu imati nekih neslaganja. Slobodni Blizanci – iako ima više osoba koje su zainteresovane za vas – vama trenutno mnogo više prija kontakt i opuštenost sa prijateljima.

Posao

Merkur, vladar vašeg znaka krenuo je direktnim hodom, pa ćete vi u ovoj nedelji polako da se vraćate u neke ustaljene poslovne tokove. Tenzija nije toliko jaka kao u prethodnoj sedmici, a imaćete i manje prepreka da biste ostvarili svoje ciljeve. Sada ste prilagodljiviji i prema saradnicima, ali i prema okolnostima u kojima radite. Ukoliko još uvek niste ispravili propuste ili rešili papirološke zavrzlame koje imate – u ovoj nedelji je to moguće, ali uz određenu kritiku od strane nadređenih.

Novac

Pojačani troškovi tokom ove sedmice.

Zdravlje

Bolje se osećate i pored sitnih tegoba koje su prisutne.

RAK

Hrana

Mali obroci, više užina koje će se sastojati od voća, od mlečnih proizvoda – samo mladi sir i kiselo mleko. Meso u manjim količinama. Jedino gde sebi smete da « pustite na volju » jeste kada je povrće u pitanju. Dobro proverite trajnost i ispravnost namirnica koje koristite.

Ljubav

Vrlo nezgodna nedelja za sve odnose na klimavim nogama, za sve veze i vezice i brakove koji već dugo funkcionišu po principu vruće – hladno. Možda ste pokušavali da pronađete rešenja, možda ste se povlačili u tišinu – kakav god da je bio vaš model ponašanja u proteklom periodu – vreme je da iz vas izađu zaključci. A u nekim odnosima to će označiti ili kraj ili makar početak kraja. Obratite pažnju na sam kraj sedmice. Odnosi koji su funkcionalni – zahtevan i pomalo naporan period sa partnerom. Slobodni Rakovi – niste sami sa sobom u skladu, samim tim ni ne može biti konkretnih emotivnih početaka.

Posao

Sve što se vezuje za posao, za odnos sa partnerima, saradnicima, nadređenima – Rakovima je izuzetno teško i naporno u ovom periodu. S jedne strane – trpite neku formu pritiska na vas, a sa druge – nikako ne uspevate da se pokrenete na pravi način, onako kako inače funkcionišete. Ne podležite impulsivnim odlukama, budite sabrani i smireni, ali znajte šta želite i ne odustajte od toga. Ova sedmica zahteva od vas povećanu odgovornost i prema sebi, ali i prema poslu.

Novac

Vrlo zategnuta situacija na polju finansija.

Zdravlje

Umor, iscrpljenost. Povedite računa o načinu ishrane.