Astro

Vage danas treba da se sete da posle kiše uvek dolazi sunce, Škorpije su pri kraju rešenja problema koji ih koči već duže vreme...

Kakva će biti ova nedelja? Ko će uživati, a koga će i dalje mučiti problemi, saznajte!

12.07.2020. - 06:30h
foto: Depositphotos/Vadymvdrobot

OVAN

Ovaj dan provedite sa voljenom osobom. Ukoliko ste usamljeni, pravi je trenutak da izađete sa prijateljima, jer vam je potrebno društvo, a kroz ovu zanimaciju se može postaviti I jedna interesantna prilika za vas.

BIK

Morate se posvetiti obavezama koje ste u poslednje vreme zapostavili. Danas je aktuelna I briga o zdravlju, pa je pravi trenutak da se opustite I relaksirate I povedete malo više računa o sebi. Pitanje je koliko ćete biti raspoloženi za kontakte sa drugima, potrebno vam je da malo budete sami.

BLIZANCI

Pokrećete se u odnosu sa voljenom osobom. Potrebno vam je njeno prisustvo I bliskost, pogotovo što se osećate malo nesigurno. Pojedini će provesti dan u društvu sa prijateljima, druženju sa decom ili u sportskim aktivnostima. Lep dan za vas.

RAK

Usmereni ste na svoj dom I porodično okruženje. Odatle crpite potrebnu snagu I energiju za sledeću radnu sedmicu. Uživaćete u ispunjenom danu, a kasni popodnevni I večernji sati vam donose I mogućnost susreta sa voljenom osobom ili nekim ko vam je zanimljiv.

LAV