Astro

Rakovi, uzdržite se od uplitanja u tuđe rasprave, nadrljaćete; Lavovi, izvagajte obaveze; Deviće, danas možete baš sve!

Ovnovima bi ova subota mogla biti izuzetno značajna. A da li je takva i za druge znakove horoskopa, pogledajte.

11.07.2020. - 06:30h
foto: Depositphotos/rod_julian

OVAN

Dan koji je pred vama mogao bi biti izuzetno značajan. Jedna osoba se može postaviti kao posrednik između vas I poslovnog saradnika I pomoći vam da ugovorite dobar posao. Partneru će možda smetati što ste više usmereni na priču o sebi I što ne osluškujete njegove potrebe.

BIK

Pokušaćete da odložite obaveze koje imate jer morate da se posvetite drugim stvarima. Vaše misli suviše odvlači emotivna strana života. Naime, moguće je da ste nešto čuli ili videli u vezi emotivnog partnera što vas duboko uznemirava I unosi vam sumnju. Moraćete ovo da raščistite što pre.

BLIZANCI

Privatnici će sigurno raditi danas jer imaju posla preko glave. Blizanci generalno moraju da završe nešto što je njima bitno I ka tome će biti usmereni tokom celog dana. Moguće je da su u pitanju papiri ili razgovori sa ljudima od kojih očekujete neku uslugu. Imaćete malo vremena za emotivnog partnera.

RAK

Nemojte danas pokušavati da se uplićete u tuđe rasprave jer će I jedna I druga osoba očekivati da stanete na njihovu stranu. Znate I sami da obično nadrlja onaj koji pokušava da pomogne. Zato se lepo izmaknite I vratite se svojim obavezama. Dobar je dan za emotivne kontakte.