Astro

Problemi u vezi: Ovan voli da bude sam, Blizancima sve brzo dosadi, Škorpije imaju previše tajni...

Svaki par prolazi kroz neke uspone i padove u vezi, a ovo su najčešći problemi u vezama u koje možete da upadnete na osnovu vašeg horoskopskog znaka.

06.01.2021. - 20:00h
Ilustracija
Ilustracijafoto: Depositphotos/VadimVasenin

Astrologija ne govori o svemu, ali govori o snagama i slabostima vašeg horoskopskog znaka. To može da vam pomogne da predvidite i sprečite moguće izazove koji bi mogli da utiču na vaš odnos. Ako ne želite da pokvarite odnos s partnerom, pripazite na mane vašeg horoskopskog znaka koje mogu da vas dovedu u problem

OVAN

Kao Ovan žudite za nezavisnošću, ali vaša stalna potreba da budete sami može dugoročno da predstavlja problem u vezi. Pokušajte da razmišljate iz perspektive vašeg partnera kako biste vi reagovali na tako nešto u vezi.

BIK

Bikovi su mirni, ali mogu da budu i tvrdoglavi. Iako im to može doneti ostanak u vezi isto tako može im i otežati ako dođe do nekih promena. Pokušajte malo da se  opustite.

BLIZANCI

Blizancima sve lako dosadi i imaju problem s predanošću, što može da stvori probleme u dugoročnim vezama. Takođe, vole da se povezuju s novim ljudima, što samo po sebi nije problem, ali može da bude ako ste u dugoročnoj vezi.

RAK

Rak žudi za sigurnošću i emocionalnom stabilnošću u vezi. Mogu da se ponašaju previše zaštitnički. U redu je biti takav, ali možda bi trebalo da se ponašate malo manje zaštitnički. Pokušajte da ne budete previše "zalepljeni".