Astro

Rakovima je danas kratak dan za sve ono što žele da urade, a Ribama predugačak; Vodolije se raduju dobitku

Šta su vama zvezde priredile za ovaj petak?

10.07.2020. - 06:30h
Petak je - ko može nek uživa!
Petak je - ko može nek uživa!foto: Depositphotos/alebloshka

OVAN

Iako vam smetaju neki postupci od strane kolega, jer smatrate da ih niste zaslužili, nemate niti vremena niti želje da se uplićete u objašnjavanja. Vaši prioriteti su vam na pameti I usmerite se samo na ono što je vama bitno. Danas možete dobiti poruku ili poziv od osobe koja vam je ranije bila jako emotivno važna.

BIK

Iako ćete funkcionisati sasvim normalno što se redovnih obaveza tiče, u mislima baš I niste prisutni. Sve ono vezano za emocije I ljubavni život vam se vrti po glavi. Možete razmišljati o jednoj osobi koju ste nedavno upoznali I kovati planove kako da joj pristupite.

BLIZANCI

Privatni poslovi I lične obaveze su ono što vas preokupira. I vi ćete biti skloni da redovne poslovne obaveze stavljate u drugi plan, ali obzirom da imate stabilnu situaciju na poslu, ovo ne bi trebalo da se odrazi ni na jedan nepovoljan način. Delujete vrlo sigurno u kontaktu sa simpatijom.

RAK

Velike želje, veliki planovi, mnogo obaveza….a tako malo vremena u jednom danu da se sve postigne I završi. Iako ste vrlo odlučni da date sve od sebe, mislim da će vam biti potrebno I malo pomoći od kolega ili ljudi koji su vam bliski. U odnosu sa emotivnim partnerom ste razgovorljivi I duhoviti.