Astro

Strelčevi danas ne smeju druge da uče pameti; Device pod pritiskom; Vage zabrinute zbog ranije napravljenih grešaka!

Ovaj četvrtak je prepun konfuzije, naplate ranijih "dugova", pritisaka i frustracija!

09.07.2020. - 06:30h
foto: Depositphotos/Vadymvdrobot

OVAN

Ovo je u poslovnom segmentu naporan dan za vas. Morate biti pametni I dobro izanalizirati svaki svoj potez jer su greške moguće, a najgore je što će odmah biti I primećene. Ovo raspoloženje će biti lako preneti I u emotivne odnose. Niste zadovoljni trenutno partnerskom situacijom.

BIK

Danas je teško uskladiti se sa saradnicima. Jako vam smetaju propusti koje ljudi oko vas prave a to vas i dekoncentriše, pa I vi možete napraviti grešku. Pokušajte više da se usmerite na ono što vi radite, ne na ono što je obaveza drugih. Imate osećaj da se u emotivnom segmentu ništa ne dešava podsticajno.

BLIZANCI

Pokušavate da stvari ispravite u hodu, i « zatrpate » greške koje ste napravili. Ovo je danas makar jednim delom moguće. Suviše se usmeravate na sitnice kod osobe koja vam se dopada I od drveta ne vidite šumu. Bićete zajedljivi u odnosu sa voljenom osobom.

RAK

Suviše se kritički ponašate. Time što drugima nabijate njihove greške na nos, stvarate pogrešnu sliku o sebi. Pokušajte da vidite šta je ono u čemu vi grešite. A danas definitivno grešite u odnosu sa voljenom osobom. Ne pokazujete joj ono što osećate I uznemiravate je svojim ponašanjima.