Astro

Blizanci danas "vežbaju diplomatiju", Škorpije su spremne za flert, Strelčevi su se "izgubili" u obavezama...

Šta su vama zvezde priredile za ovu sredu?

08.07.2020. - 06:30h
Ljubav...
Ljubav...foto: Depositphotos/racorn

OVAN

Prijaju vam nečije reči, ali niste sigurni koliko je priča zaista istinita. Daćete sebi vremena da razmislite. Ako je u pitanju poslovna ponuda, ne zatrčavajte se sa prihvatanjem. Neko preuzima inicijativu i pokazuje vam da je zainteresovan. Zbunjeni ste, ali se trudite da se to ne vidi.

BIK

Da, to obično ispadne tako – pravih reči se setimo onda kada je situacija već prošla. Zato vi u kontaktu sa poslovnim partnerima prvo napravite koncept, pa tek onda istupite sa predlozima. Na taj način ćete uspeti da se setite svega što je neophodno. Voljenoj osobi prijaju vaša inicijativa i angažovanost.

BLIZANCI

Danas imate bitan razgovor ili dogovor i, i te kako ćete umeti da budete diplomatski nastrojeni u komunikaciji i da pokažete sagovorniku da ga pažljivo pratite. Sve vi umete, samo kada hoćete i kada vam je to bitno. Pošto je to već tako, isti modus ponašanja primenite i u kontaktu s partnerom.

RAK

Sakupljate sve šta vam je potrebno od informacija ili dokumentacije i pripremate se za ozbiljan poslovni sastanak. Ako želite da sa nadređenom osobom razgovarate o nečemu što je vama lično bitno – koristite prvi deo dana za tako nešto. Danas malo vremena za ljubav.