Astro

Ovog ponedeljka Bikovi moraju da povedu računa o svom nastupu u "javnosti", Vage su ratoborne, a Ribe imaju problem!

Na početku nove sedmice, Zvezde šalju važne poruke!

06.07.2020. - 06:30h

STRELAC

Jedan od saradnika je u poslednjem trenutku promenio detalje obaveze koju obavljate I vi sada morate da radite ispočetka. Gunđaćete u sebi, ali biti uporni da završite na vreme. Dobar odnos sa voljenom osobom. Slobodnima – zanimljiv kontakt sa osobom koja vas zanima.

JARAC

Prvi deo dana vam može biti dosta naporan, jer nikako ne uspevate da se uskladite sa poslovnim saradnicima. Nemojte odmah da odustajete, drugi deo dana je po vas mnogo podsticajniji I tada će biti mnogo lakše pronaći zajednički jezik. Popodne I veče su odlični za emotivne susrete.

VODOLIJA

Prave dogovore je moguće napraviti uz samo malo usklađivanja, a vama to neće predstavljati teškoću danas. Lako izlazite na kraj sa svakodnevnom problematikom. U emotivnim odnosima na vrlo mudar I suptilan način pokušavate da izvučete iz voljene osobe neka obećanja ili dogovore.

RIBE

Emotivni segment vam danas odvlači pažnju od svakodnevnih obaveza. Postoje problemi u odnosu sa voljenom osobom I moguće je da su prebacivanja sa njene strane krenula od ranog jutra. Tek u popodnevnim satima uspećete da povratite svoju poljuljanu koncentraciju.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/