Astro

Ovog ponedeljka Bikovi moraju da povedu računa o svom nastupu u "javnosti", Vage su ratoborne, a Ribe imaju problem!

Na početku nove sedmice, Zvezde šalju važne poruke!

06.07.2020. - 06:30h
foto: Depositphotos/gpointstudio

OVAN

Nikako ne uspevate da završite sa svojim redovnim obavezama. Sto stvari vam smeta i odvlači vam pažnju. Popodnevni I večernji sati su dobri za kontakte sa suprotnim polom, postoji lepa energija i raspoloženost za flertovanje .

BIK

Samo malo povedite računa o svom nastupu pred drugima, I sve bi trebalo da bude u redu. Ako trebate da se dogovorite nešto, bolji je period posle dvanaest časova, jer ćete tada biti stabilniji I sigurniji u sebe. Danas dobro raspoloženje I sklad sa voljenom osobom. Osećate se sigurno I ispunjeno pored partnera.

BLIZANCI

Danas možete završiti jedan zaista veliki posao. I sami ćete biti iznenađeni koliko je na kraju sve to prošlo bez teškoća kojih ste se bojali I očekivali ih. Drugi deo dana je dobar momenat za izlazak, za druženje sa prijateljima ili jači kontakt sa simpatijom, partnerom.

RAK

Prvi deo dana može vam doneti nervozu I preokupiranost ličnom problematikom I malo je verovatno da ćete uspevati da se uskladite sa svojim redovnim obavezama. Period od podneva ipak donosi stabilizaciju. Posao stavite na prvo mesto.