Astro

Hteli to ili ne - Bikovi će ove nedelje biti glavni mirotvorci, Strelčevima razum govori jedno, srce nešto sasvim drugo...

Šta su vama zvezde priredile za nedelju pred nama?

05.07.2020. - 16:00h
Zanimljiva nedelja je pred nama
Zanimljiva nedelja je pred namafoto: Depositphotos/Deklofenak

LAV

Hrana

Šta god da pojedete, koliko god da vodite računa o svojoj ishrani – čini vam se da vam manjka energije, da se osećate pospano i statično. Pokušajte da jedan dan jedete samo voće ili samo povrće – na taj način ćete malo detoksikovati svoj organizam.

Ljubav

Preosetljivi ste, povučeni i velikim delom zatvoreni u sebe. Možete onima oko sebe i emotivnom partneru pokazivati nasmejano lice, ali ono što se dešava u vama je daleko od savršenog. Odnos sa voljenom osobom ne mora u ovoj nedelji trpeti nikakve spoljašnje loše manifestacije, ali vi ćete iznutra nositi neku povređenost od koje ne možete da pobegnete niti da je se oslobodite. U mnogim partnerstvima Lavove partner opterećuje i pritiska i osećaju sve veću distanciranost. Slobodni - druženje i flertovanje će funkcionisati, ali bojim se da će se teško otvoriti prilika za pravu emotivnu priču.

Posao

Opterećujete se detaljima i sitnicama u nekim dogovorima ili poslovnim partnerstvima a ne sagledavate širu sliku. Zato je moguće da ćete se na nekim stavkama zakočiti I izgubiti previše dragocenog vremena. Ionako ste zatrpani obavezama, nemojte sebi samo dodavati i otežavati. Vreme je da se možda vratite korak unazad, shvatite gde ste to pogrešili i ispravite propuste da biste mogli da nastavite dalje rasterećeniji. Imate nove poslovne predloge u ovoj sedmici, ali ste neodlučni da li da ih prihvatite.

Novac

Pritisak obaveza, računa, dugovanja.

Zdravlje

Osetljiv stomačni deo, nesanica.

DEVICA

Hrana

Više sezonskog voća i povrća vam je sada zaista potrebno u ishrani. Možete pojačati unos mlečnih proizvoda, ali nemojte preterivati. Najpre – mladi sir i kiselo mleko. Mesne prerađevine izbegavajte a uzimajte tikvice, patlidžan, celer, paradajz I sve vrste luka.

Ljubav

Imajte strpljenja da saslušate voljenu osobu čak I onda kada vam baš nije do toga. Dalje – potrudite se da ne stavljate svoje prijatelje, društvo ili druge prioritete ispred partnera. Sve ovo vam napominjem u najboljoj nameri – a da biste izbegli tenzije koje se mogu u ovoj sedmici pojaviti, ili distanciranje koje vam takođe ne bi prijalo. I pored toga što ste okupirani na više strana, morate ipak napraviti dovoljno prostora za osobu sa kojom ste. Slobodne Device – strasti da, zanimljiva flertovanja i dešavanja sa suprotnim polom da. Ne – ulazak u konkretnu, stabilnu emotivnu priču.

Posao

Nedelja koja vas tera da žurite baš onda kada vam do žurbe nije, baš onda kada ste sve lepo isplanirali I organizovali. Bojim se samo da ti vaši lepi planovi I odlična organizacija neće biti dovoljni da vas kroz ovu sedmicu sprovedu mirno, vrlo često ćete nailaziti na prepreke na putu, na sitna ili krupna nerviranja I promene u poslednjem trenutku. Da ne pričam o tome da će vas zadesiti bukvalno svaki mogući maler I da će komunikacija sa svima imati svoje momente napetosti. Protrčite kroz ovu nedelju što pre.

Novac

Ode novac na neke lepe stvari, ode I na troškove vezane za kuću. U svakom slučaju – dođe I ode.

Zdravlje

Može vas malo mučiti grlo, malo stomačni deo. A može “pasti” I po koja sitnija povreda.

VAGA

Hrana

Vaša vladarka Venera u tranzitu kroz znak Blizanaca zahteva lakše obroke, češće a manje i raznovrsnu ishranu. Nemojte jesti „s nogu“ i smanjite definitivno konzumiranje brze hrane i peciva. Što više povrća u ishrani, pripremljeno na razne načine – vam izuzetno odgovara.

Ljubav

Prvi korak je dobar, već sledeći nije. U prevodu – početak komunikacije deluje kao da ćete doći do rešenja, dogovora, rešiti nešto - no već u sledećem momentu vas nešto „čačne“ i eto odlične podloge za raspravu. Kao da partner i vi nećete uspevati ni do čega da dođete iz prvog pokušaja, nego ćete morati nanovo i nanovo da idete ispočetka. Ima u ovoj sedmici osnova za par trenutaka koji mogu biti posebno napeti, pa bi bilo lepo u takvim momentima pronaći snagu za kompromis i mir. Slobodne Vage – komunikacija sa simpatijom se ne razvija u onom pravcu koji vama trenutno odgovara.

Posao

Naporna sedmica je pred vama. I pored toga što ste vi spremni da se potrudite, što imate i motiv i volju i energiju – ipak ćete se suočavati sa konstantnim saplitanjima od strane drugih ljudi ili okolnosti. Malo ćete i sami štetiti sebi time što ćete prihvatati svaki zahtev ili molbu od strane saradnika – ne možete da odbijete druge, a sebi tovarite obaveze sa kojima ne možete da se izborite. Sve ovo će donositi nervozu kod vas pa je i te kako moguće da povremeno dođe do rasprava ili makar pojačane napetosti kod vas.

Novac

Prilično ste stabilni u ovom segmentu trenutno. Malo vas brinu povećani troškovi, ali ne previše.

Zdravlje

Budite aktivniji, prijaće vam svaki vid rekreacije.

ŠKORPIJA

Hrana

Škorpije pokušavaju da naprave velike promene u svojim životnim navikama, između ostalog I u načinu ishrane – ali to sada ne ide baš onako kako ste vi zamislili. Ne možete sebe preko noći promeniti, budite uporni I rezultati će uskoro doći.

Ljubav

Komunikacija između partnera i vas će i dalje predstavljati kamen spoticanja, koji će često u ovoj nedelji dovoditi do toga da potpuno mirne, normalne,čak izuzetno lepe trenutke – obojite obostranom nervozom. Vatre strasti su trenutno dobre samo u krevetskim aktivnostima, u komunikaciji one mogu proizvesti neprijatne reči I još neprijatnije momente. Čuvajte se toga da budete impulsivni I naučite da je najbolji lek ponekad – prećutati. Slobodne Škorpije – postoji zainteresovanost prema nekom, ali su vam reakcije te osobe neobične – čas vam se učini da vam odgovara istom merom, čas da nije zainteresovana

Posao

Poslovna svakodnevica je ispunjena udarničkim radom, što ni malo nije loše. No, teško je da kroz ovu nedelju možete da prođete mirno, samo posvećeni obavezama. Imaćete situacije sa saradnicima koje će vam oduzimati vreme, vraćati vas korak unazad ili vam pak donositi napetu energiju i stres. Sa nekim ljudima teško ćete ostvarivati komunikaciju i dogovor – kao da se nećete na pravi način čuti i razumeti. Postoji mogućnost problema i sa papirima, dozvolama, ali i sa tehničkim sredstvima, kvarovima.

Novac

Par puta ćete u ovoj sedmici biti skloni da impulsivno potrošite više nego što ste planirali.

Zdravlje

Zdravstveni segment je nešto što ne smete zanemariti u ovom periodu I pored toga što se osećate dobro. Sklonost povredama, moguće glavobolje I variranja pritiska, infekcije.