Astro

Hteli to ili ne - Bikovi će ove nedelje biti glavni mirotvorci, Strelčevima razum govori jedno, srce nešto sasvim drugo...

Šta su vama zvezde priredile za nedelju pred nama?

05.07.2020. - 16:00h
Zanimljiva nedelja je pred nama
Zanimljiva nedelja je pred namafoto: Depositphotos/Deklofenak

OVAN

Hrana

Prijaće vam lagane supe – najbolje od pilećeg mesa ili samo od povrća sa rezancima. Takođe – i variva tipa pilava, ćušpajza. Natovarite se i raznoraznim salatama a meso I mesne prerađevine smanjite. Svo sezonsko voće vam sada odgovara, a može da promakne I po koji sladoled.

Ljubav

Problemi u komunikaciji sa voljenom osobom svakako čekaju Ovnove u ovoj sedmici, bilo da ste vi osoba koja izaziva nervozu (ahm…bojim se da će to ipak biti češće), bilo da je u pitanju druga strana. Možete da se raspravljate oko čega god hoćete – oko zajedničkih planova, oko dece, oko toga da li je slika na zidu ukrivo postavljena ili ne, oko dnevno – političkih dešavanja….ma čega god. Naći ćete vi već razlog zašto da šištite jedno na drugo. U svemu tome će istovremeno ključati i strast. Više strasti, manje rasprave – jednostavno u teoriji, a u praksi….videćemo. Slobodni – uživajte, jurcajte, flertujte, zavodite.

Posao

Možda prva dva dana I prođu mirno, sa naglaskom na “možda” ali oni posle neće svakako. Jednostavno, komunikacijski problem će postojati sa kolegama, saradnicima, šefovima pa će sporazumevanje I dogovori ići teško. Ni sa papirologijom I tehnikom nećete baš imati prijateljske odnose – možete praviti greške, pratiće vas kvarovi I uvek će vam faliti “još samo jedan papir”. No, sve će ovo ostajati iza vas, ni na čemu se nećete zadržavati posebno – rešićete I gurati dalje. Do sledeće prepreke.

Novac

Troškovi su vezani uglavnom za kuću ili članove porodice.

Zdravlje

Moguće su povrede svih vrsta, oblika I dezena.

BIK

Hrana

Promenljivo i sparno vreme vam ne prija i često nemate ni neku naročitu želju za jelom. Započnite dan sa nečim osvežavajućim – na primer – jogurtom ili kiselim mlekom sa svežim voćem i ovsenim pahuljicama. Tokom ostatka dana prijaće vam supe i obrok-salate

Ljubav

Mnogo vas dublje nego što biste to želeli (ili hteli da priznate) pogađaju neke reči ili postupci partnera. Prećutaćete dva puta, a treći put osuti paljbu. I u toj komunikacijskoj “paljbi” umećete vrlo precizno da gađate, što nikako neće prijati dragom vam biću. Nema ovde nekog pravog saveta, osim da prihvatite da se partner trenutno ponaša pomalo detinjasto, neodgovorno i impulsivno, a da ste vi preosetljivi. Slobodni Bikovi – više simpatičnih i zanimljivih osoba je tu oko vas, ali kao da niko ne uspeva da se izdvoji i da sa tom osobom dođe do konkretnijih dešavanja. Budite strpljivi i to će doći na dnevni red.

Posao

Imaćete utisak da se situacija na poslu zahuktava, a da se sve nekako prelama preko vas. Hteli - ne hteli, uvek ćete uspevati da budete u centru dešavanja, da izigravate mirotvorca, osobu koja objašnjava i pokazuje drugima, osobu koja ispravlja tuđe greške, osobu koja otvara i zatvara radni dan. Istrošiće vas sva ova gomila usputnih dešavanja, i teško ćete izlaziti na kraj sa sopstvenim dnevnim obavezama. E da, zaboravila sam da će biti i problema sa tehnikom, u dogovorima, sa klijentima i svašta nešto još….

Novac

Solidna finansijska situacija I pored nešto pojačanih troškova.

Zdravlje

Umor, preosetljivost. Moguće su sitnije povrede. Budite oprezniji u saobraćaju.

BLIZANCI

Hrana

Iako i dalje stoji potreba da obratite pažnju na ishranu i izbegavate namirnice za koje znate da baš i ne prijaju vašem želucu, od ove sedmice možete konzumirati više mesa i ribe. I dalje biste trebali da izbegavate unos mesnih prerađevina.

Ljubav

Što više budete dozvoljavali da vam prošlost utiče na odnos sa emotivnim partnerom, teže ćete se u istom snalaziti. Prosto rečeno – ovo nije vreme da se osvrćete unazad, da potežete stara pitanja i stare teme – dokle god gledate u budućnost, još i postoji šansa da imate pred sobom kvalitetnu emotivnu nedelju. No, nisam sigurna koliko ste vi u ovom trenutku spremni da “idete unapred”, pa je moguće da ćete čak i inicijativu od strane partnera u tom smislu odbacivati ili dočekivati “na nož”. Slobodni Blizanci – prostora za priču i flertovanje imate koliko god hoćete. No, za nešto stabilnije – teško sada.

Posao

Sve što otpočnete u početnoj fazi će funkcionisati dobro, da bi se vrlo brzo naletelo na prepreke, onemogućavanja, zastoje. U nekim situacijama ćete vi biti krivac zato što ćete pokušavati da radite više stvari istovremeno, što automatski znači da ćete kasniti ili neke poslove prosto “otaljati”. No, u nekim situacijama će okolnosti biti ograničavajuć faktor, pa ćete morati da se naučite strpljenju kao I boljoj organizaciji. Ne uplićite se u rasprave, ne trošite svoje vreme na nervozu I negativnu energiju.

Novac

Ukoliko budete žurili, vrlo brzo će se pokazati da su vaši potezi neisplativi i da vam donose samo trošak.

Zdravlje

Sitne povrede, naročito ekstremiteta. Obratite više pažnje na ishranu.

RAK

Hrana

Unutrašnja nervoza vas i dalje jako „radi“ što se i te kako odražava na rad stomačnog dela. Pomozite svom želucu time što ćete unositi namirnice koje su lako svarljive. Od sezonskog voća – najviše će vam prijati lubenice I dinje.

Ljubav

Sunce u vašem znaku traži da date svaki mogući prioritet sebi, da svoje želje stavite u prvi plan. S druge strane, retrogradni Merkur traži da u sebe zaronite, da preispitate svoje postupke, želje, namere. I tako dobijemo Rakove koji u ovom periodu idu jedan korak napred, jedan unazad. Čas požele da zasijaju, čas da se duboko sakriju u svoju ljušturu. Naravno da će ovakvo ponašanje praviti pometnju u partnerskim odnosima….kao da je i do sada nije bilo dovoljno, zar ne? Vreme raspleta je tek pred vama. Slobodni – strasti vas vuku na jednu stranu, mozak na drugu. Trenutno je nerešeno, niko ne može da pobedi.

Posao

Sve ono što budete pokušali na brzinu da rešite – verovatno je da ćete se u istom zapetljati I izgubiti mnogo vremena. Nadređeni I saradnici vas požuruju, a vi što radite brže – završavate sporije, najpre iz razloga što gubite mnogo vremena na detalje ili pravite sitne greške koje kasnije morate da ispravljate. Neće biti ništa neobično ukoliko u ovoj sedmici dođe I do nekih napetih momenata, čak I rasprave sa onima sa kojima ste u bliskom poslovnom kontaktu. Preosetljivi ste I na sve intenzivno reagujete.

Novac

Finansijskim segmentom trenutno niste ni malo zadovoljni.

Zdravlje

Glavobolje, mogućnost sitnih povreda, prevelika nervoza.