Astro

Rakovi ove nedelje menjaju raspoloženje dok kažete “keks”, Ovnovi su tanki sa živcima, Bikove kao da je neko “uključio na struju”

Nedelja je divan dan za relaksaciju, druženja, odmor, ali ne za sve znakove horoskopa. Šta kažu zvezde?

05.07.2020. - 06:30h
Kakav dan
Kakav danfoto: Depositphotos/AllaSerebrina

OVAN

Za neke veće obaveze danas niste. Osećaćete se istrošeno I nervozno, naročito u prvom delu dana. U suštini – potreban vam je odmor. Bolje je da se opustite i uživate. U emotivnim partnerstvima budite oprezni – i vi i voljena osoba ste « tanki » sa živcima.

BIK

Vas kao da je neko u struju uključio od jutros. Umesto da odmarate, vi već pravite spisak šta sve morate uraditi. Batalite neke ozbiljne poslove, današnji dan vam najviše odgovara da provedete u krugu prijatelja. Okrenite se njima.

BLIZANCI

Vama su misli negde daleko. Raspoloženje vam je promenljivo I potrebno vam je nešto da vas pokrene. Napravite dogovore sa društvom ili sa voljenom osobom – e, to će vam baš prijati. Nervoza će nestati kada izađete iz kuće.

RAK

Danas menjate raspoloženja dok kažete „keks“. U jednom trenutku puni inicijative i spremni na akciju, već u drugom biste se uvalili u neku udobnu fotelju ili na kauč i samo kulirali. Doduše, ako budete mogli da se „uvalite“ voljenoj osobi u zagrljaj – to će baš biti nešto što će vam odgovarati.