Astro

Vage pokušavaju da "izvrdaju" današnje obaveze i da se prepuste vikendu malo ranije, Vodolijama posao stvara nervozu

Šta su vama zvezde riredile za ovaj petak? Kakav dan je pred vama?

03.07.2020. - 06:30h
Vage pokušavaju da 'izvrdaju' današnje obaveze
Vage pokušavaju da "izvrdaju" današnje obavezefoto: Depositphotos/boggy22

OVAN

Znam da vam nije do posla tokom ovog dana, premorili ste se i najradije biste otišli kući što pre. Ne budite nervozni, pokušajte da se smirite i funkcionišete opuštenije. Naglašena strast prema voljenoj osobi. Mogućnosti za vrlo intenzivno popodne i veče.

BIK

Ništa od onoga što ste isplanirali ne funkcioniše kako treba. Ako već vidite da situacija ide tako kako ide, makar pokušajte da je pratite i da se ne nervirate. Napeti ste jer niste sigurni ni kako ćete uspeti da se uskladite sa voljenom osobom. Mogućnosti za manja odlaganja u planovima.

BLIZANCI

Jedan veliki deo problema i najkomplikovanijih obaveza ste uspeli da skinete sa dnevnog reda i osećate se vrlo dobro . Vaše optimistično raspoloženje popraviće atmosferu i u kolegijalnom okruženju. U emotivnom segmentu nervoza se smiruje. Bolje funkcionišete.

RAK

Neko vas baš nervira i skače vam po živcima. Svom snagom svoje volje ćete pokušavati da postignete kompromis sa ovom osobom, ali I da sebe stabilizujete. Popodnevne sate posvetite odmoru, porodici. Kontakt sa voljenom osobom će vam jako prijati.