Astro

Bikovi su danas orni za posao, Device ne znaju gde će pre, Ribe "plivaju" u papirima...

Šta su vama zvezde pripremile za prvi dan jula?

01.07.2020. - 06:30h
Bikovi su danas orni za posao
Bikovi su danas orni za posaofoto: Depositphotos/baranq

LAV

Vrlo ste zadovoljni jer ste uspeli da rešite neku poslovnu problematiku na vreme i dobili odgovore koji su vam potrebni. Danas ste u trošadžijskom raspoloženju. Budite obazrivi, možete potrošiti mnogo više novca od onoga što ste planirali. Emotivno – nešto ste se raznežili.

DEVICA

Danas ne znate gde ćete pre. Taman mislite da ste završili jedno, kad eto druge obaveze pred vama. Na sve ovo – i te kako je moguće da vam neke stvari ili papiri budu vraćeni, zbog grešaka koje ste napravili. Samo mirno i polako – i ovaj dan ćete pregurati preko glave. Emotivno – napetost.

VAGA

Vi biste da danas pokrenete jednu bitnu poslovnu komunikaciju, ali je više nego izvesno da druga strana neće imati dovoljno vremena za vas. Ne požurujte sagovornika, bolje je da ovo prolongirate za neki dan. Emotivno – razmišljate na koji način da poboljšate komunikaciju sa simpatijom.

ŠKORPIJA

Fali vam toliko malo da neke poslove odradite do kraja, a vi više nemate volje. Ne budite malodušni, pogotovo što znate da ćete skinuti veliku brigu sa vrata – navalite na taj posao – sve možete odraditi do kasnih popodnevnih sati. U emotivnom segmentu – tišina. To vam sada najviše i odgovara.