Astro

Horoskop za JUL: Bikovi u raspravama i slatkim pomirenjima, kod Lavova vruće-hladno, Device još uvek drže partnera “na čekanju”

Jul bismo slobodno mogli nazvati sudbinskim mesecom jer će u njemu doći do nekih značajnih promena, na poslovnom, emotivnom, životnom planu kod svakog od nas. Na veliku većinu ovih promena nećemo moći da utičemo a suštinski – ne bismo ni trebali, jer kao što sam to spomenula više puta – ova celokupna godina jeste vreme kada se po mnogim pitanjima svode računi i prave preseci – uvodeći nas u nove životne faze i doba.

30.06.2020. - 20:00h

STRELAC

Ljubav

Ovaj vam mesec donosi istovremeno I mnogo lepih I podsticajnih momenata sa voljenom osobom, ali I trenutke u kojima će biti aktuelni problemi u komunikaciji I sklonost ka raspravama. Ova dva će se preplitati tokom celog jula pa nije ni čudo što ćete funkcionisati u fazonu – jedan dan mir I super raspoloženje, drugi dan nemir,nezadovoljstvo I svađa. Nema tu nekih posebnih rešenja, osim da momente u kojima se slažete iskoristite do maksimuma I u njima uživate a da u trenucima kada ste oboje napeti pokušate da pronađete kompromisno rešenje I rešite situacije koje vas opterećuju. Nešto lakše će vam ovo potonje biti za izvesti u drugom delu jula. Slobodni Strelčevi – vaša pažnja I zainteresovanost će biti na više strana, što ne znači da u ovom periodu možete ući u stabilnu emotivnu priču. Uživati svakako hoćete, a sve ostalo ostavite za period koji tek dolazi.

Posao

U poslovnom segmentu će vas saplitati vaša sopstvena nestrpljivost I žurba po nekim pitanjima. U prvom delu meseca se trudite da ispravite propuste koje ste napravili, pogotovo prema poslovnim partnerima. Ne insistirajte na svojim stavovima I budite više spremni na kompromisna rešenja. Drugi deo jula vam donosi poboljšanje finansijske situacije,nešto lakšu komunikaciju sa onima sa kojima sarađujete ali I potrebu da sa autoritetima I nadređenima imate korektniji I stabilniji odnos.

Zdravlje

Zdravlje će vam uglavnom biti stabilno, sa sitnijom problematikom koja će se provlačiti tokom celog meseca. Budite više u pokretu I fizički aktivni, ali se čuvajte mogućih povreda.

JARAC

Ljubav

Problem u komunikaciji I oscilacije u odnosu sa voljenom osobom biće izražene većim delom ovog perioda. Naročito će ovo biti izraženo kod onih Jarčeva koji su u braku ili koji žive zajedno jer ćete se oboje češće vraćati na stara pitanja I nerazrešene teme što će dovoditi do napetosti I mogućih rasprava. Kod onih koji su u vezama – imaćete periode sklada I dobre energije, protkane periodima nerazumevanja I tenzije. U suštini, vaš zadatak kao para je da u ovom periodu pronađete kompromis I zajedničko rešenje po bilo kom pitanju kao I da poradite na komunikaciji I razumevanju. Slobodni Jarčevi – novih poznanstava će biti, ali u suštini – tek poslednja dekada jula vam daje pravu priliku za ulazak u stabilniju emotivnu priču. Tokom jula će se provlačiti I kontakti sa prošlošću, mada je malo verovatno da se neki odnos sada može obnoviti I biti iole trajniji.

Posao

Poslovno, jul nije ni malo loš period I pored povremenih spoticanja I prepreka koje ćete imati. Ove prepreke će uglavnom ići kroz komunikacijske probleme sa poslovnim partnerima I saradnicima za koje će vam biti potrebno više strpljenja nego inače. Ukoliko se bavite privatnim poslom, ovde stoje pozitivne promene – ulagaćete ogromnu energiju u ovaj segment I ona će vam se isplatiti. Drugi deo meseca donosi velike preokrete – I pored pritiska koji ćete trpiti, stoji vam nova jaka poslovna saradnja.

Zdravlje

Posvetite što više vremena sebi – kroz odmor, relaksaciju ali I fizičku aktivnost. Što uložite u sebe, vratiće vam se višestruko – kroz jak imunitet I dobro zdravlje.

VODOLIJA

Ljubav

Vodolije će biti preokupirane poslom I obavezama, sa premalo vremena koje mogu posvetiti emotivnom partneru. Iako će se voljena osoba truditi da ima razumevanja za vas, ipak će joj nedostajati više zajedničkih trenutaka, što povremeno može dovoditi do napetosti I rasprava. Ukoliko želite ovo da izbegnete, pokušajte da se organizujete bolje I ostavite više prostora za osobu koju volite. Prijalo bi vam da odete negde zajedno, bilo da je u pitanju kraće putovanje bilo više izlazaka I druženja sa prijateljima. Potrudite se da vaša komunikacija tokom celog meseca bude na kvalitetnom nivou, jer u suprotnom može doći do međusobnog sumnjičenja I optuživanja. Slobodne Vodolije – vi ćete biti više aktivni, u pokretu, sa mnoštvom prilika I za nova poznanstva, ali I za obnovu kontakta sa osobom iz prošlosti za koju ste još uvek vezani. Poslednja dekada meseca donosi veliku šansu za ulazak u emotivnu priču.

Posao

Imate odličnu I volju I energiju I spremnost za akciju, ali na žalost – ne zavise stvari samo od vas, već I od kolega, saradnika I okolnosti na radnom mestu. Itekako je moguće da će dolaziti do tenzije, pogotovo ako vi budete požurivali druge ili pak u brzini budete pravili greške oko kojih će se vaše kolege I klijenti buniti. U suštini, u ovom mesecu je potrebno da prepoznate kada treba pojuriti a kada treba zastati I isto tako – pokušati da se organizujete tako da ni vi, a ni posao I obaveze ne trpe.

Zdravlje

Preispitajte svoje životne navike – mnogo toga možete poboljšati uvođenjem malih promena. Budite oprezniji u saobraćaju, ali I prilikom fizičkih aktivnosti jer su moguće povrede.

RIBE

Ljubav

Vaše poslovne I lične obaveze mogu vas sprečavati da partneru posvetite dovoljno vremena I pažnje. Druga strana je sada preosetljiva I potrebno joj je da se oseća sigurno pored vas, što povremeno neće biti izvodljivo. Zato je neophodno da osobi koju volite sada pružite maksimum razumevanja I prisustva. Izbegavajte rasprave na stare teme I pitanja – ostavite da ih rešavate u nekom drugom periodu, sada nema potrebe za tim jer će to samo donositi obostranu napetost. Sa malo truda, ovo bi mogao biti jako lep ljubavni mesec u kojem će doći do jačanja emotivne povezanosti I nekih vrlo podsticajnih I zabavnih zajedničkih trenutaka. Ukoliko ste u mogućnosti – idite na kraći put zajedno, makar na par dana – ovo će prijati I partneru I vama. Slobodne Ribe – I kod vas je prisutno preplitanje prošlosti I novih emotivnih dešavanja. No, sve ide u prilog novitetima, ali tek u drugom delu meseca.

Posao

Vrlo često se vaši interesi I način rada neće podudarati sa kolegama I saradnicima tokom ovog meseca, tako da su mogući napeti momenti I tenzija na radnom mestu. Ovo će posebno biti prisutno u drugom delu meseca kada vi više nećete želeti da ćutite, koliko god se suzdržavali. I pored ovoga – pred vama je period kada možete pokrenuti novitete u svom poslu, predložiti neke dobre ideje I promene. Takođe, oni koji bi želeli da pokrenu sopstveni posao, imaju veliku šansu za to sredinom ovog meseca.

Zdravlje

Obratite pažnju na ishranu, bilo da ste stariji ili mlađi pripadnik ovog znaka. Kod starijih su mogući I problemi sa pritiskom, glavobolje I meteoropatske reakcije.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/