Astro

Horoskop za JUL: Bikovi u raspravama i slatkim pomirenjima, kod Lavova vruće-hladno, Device još uvek drže partnera “na čekanju”

Jul bismo slobodno mogli nazvati sudbinskim mesecom jer će u njemu doći do nekih značajnih promena, na poslovnom, emotivnom, životnom planu kod svakog od nas. Na veliku većinu ovih promena nećemo moći da utičemo a suštinski – ne bismo ni trebali, jer kao što sam to spomenula više puta – ova celokupna godina jeste vreme kada se po mnogim pitanjima svode računi i prave preseci – uvodeći nas u nove životne faze i doba.

30.06.2020. - 20:00h

LAV

Ljubav

Površinski, izgledaće kao da je sve u redu između vas I partnera ili ćete se bar vas dvoje truditi da oni oko vas ne primete da postoji bilo kakav problem. No, suštinski – stvari ne izgledaju tako ružičasto. Delujete usklađeno samo po nekim osnovnim pitanjima, dok iznutra – oboje imate sopstvena preispitivanja I odnosa I onoga što od njega želite. Kompletan mesec donosi vruće – hladno situacije a veće distanciranje je u drugom delu jula. Budite oprezni, jer ovaj period može urušiti neke veze. Još je komplikovanija situacija ukoliko vas dvoje neke stvari krijete jedno od drugog. Nema ovde pravog saveta, osim da se oboje dobro zapitate šta biste mogli uraditi da poboljšate svoju vezu. Slobodni Lavovi – jul mesec nije lagan da biste u njemu mogli da ostvarite pravu vezu koju želite. Nisu problem avanture i zabava, problem je u tome da ćete se teško stabilizovati na polju ljubavi u ovom periodu.

Posao

Ovaj mesec je poslovno prezahtevan za vas i iscrpljuje vas, a ni vi niste u nekom posebnom radnom fazonu. Suviše ste opterećeni i situacijama na koje možete, ali i onima na koje ne možete uticati pa ćete u većem delu jula davati sebe samo polovično, što će vaši saradnici i klijenti primetiti. Nešto bolje predispozicije imaju oni koji rade sa strancima i oni Lavovi koji će uz pomoć od strane prijatelja uspeti da pokrenu neke poslovne planove koje odavno priželjkuju. Finansijski – niste zadovoljni.

Zdravlje

Fizički ste dobro tokom celog jula, ali je mentalno ovaj period dosta zahtevan za vas. Možete imati problema sa stresom i nesanicom.

DEVICA

Ljubav

I kod zauzetih Devica će druge životne sfere imati prioritet u odnosu na emotivnog partnera. Bićete više posvećeni poslovnom segmentu, kao I kontaktu sa prijateljima dok će voljena osoba strpljivo čekati da joj posvetite pažnju. Ovo strpljenje može biti na izmaku u drugom delu meseca, pa bi bilo fino ukoliko želite da izbegnete rasprave I tenziju da ne stavljate partnera baš na poslednje mesto. Moguće je da tokom jula dođe do nekog zajedničkog, kraćeg putovanja što bi prijalo I vama dvoma, ali I stabilnosti vaše veze. Sada imate priliku da ispravite propuste koje ste načinili kada je voljena osoba u pitanju…. i naravno, da se potrudite da ne napravite nove greške. Slobodne Device – tokom celog jula aktuelni su bivši partneri i obnova kontakta sa njima. No, mnogo jače je postavljeno novo poznanstvo u trećoj dekadi meseca koje bi zaista moglo da vam ulepša ove julske dane.

Posao

Imaćete mnogo sreće i olakšanih okolnosti po pitanju posla, što ne znači da u julu nećete morati da se suočavate sa mnogobrojnim preprekama, kašnjenjima ili ponavljanjima. No, ipak je važno da će Venera u polju karijere raditi svoj posao na pravi način, donoseći vam dobre poslovne prilike, korektan kontakt sa nadređenima, a nekima od vas čak i napredovanje. Takođe, pomoći će da sve ono čime se budete bavili u julu bude okončano na vaše zadovoljstvo, bilo to vašim trudom i učešćem, bilo spletom okolnosti.

Zdravlje

Bavićete se rešavanjem zdravstvenih pitanja koja ste zapostavili, gurnuli u drugi plan. Kod starijih Devica češće će se aktivirati hronični zdravstveni problemi.

VAGA

Ljubav

Mars u vašem polju partnerstava sa jedne strane vam pogoduje, jer će voljena osoba imati više inicijative nego inače I podsticati vas na aktivno I zanimljivo korišćenje zajedničkog vremena. Sa druge strane pak, partner će insistirati na svojim stavovima I načinu funkcionisanja, kao I tvrdoglavosti što vam neće baš uvek prijati. Moguće su rasprave I vrtenje ili oko jednih te istih pitanja u vašem odnosu, ili pak vraćanje na stare teme koje nisu adekvatno rešene. Nešto bolja komunikacija I lakše pronalaženje kompromisa biće prisutna u drugom delu jula. No, to ne znači da će ovaj period biti miran – ne, imaćete I u njemu momente kada ćete uglavnom jedno drugom prebacivati manjak razumevanja, kao I odgovornost za nedovoljno zajednički provedenog vremena. Slobodne Vage – vi ćete biti ili razapeti između više osoba, ili ćete pak imati kočnice u vezi jednog odnosa koji vas u isto vreme I privlači I odbija.

Posao

Tokom celog meseca vaše je polje karijere I statusa jako aktivno, što govori o tome da ćete “ostaviti srce na terenu” kada je posao u pitanju. Bavićete se I zaostalim pitanjima, pokušavati da pokrenete nešto što odavno priželjkujete, a istovremeno raditi na novim poslovnim projektima. S druge strane, imaćete povremene probleme sa saradnicima I to najpre zbog vaših kašnjenja ili neorganizovanosti, tako da se potrudite da u ovom delu budete što ažurniji. Budite spremni na kompromise I prilagođavanje klijentima

Zdravlje

Uglavnom dobro zdravlje, sa sitnijom problematikom koja se vezuje za način ishrane, ali I za povećan nivo stresa.

ŠKORPIJA

Ljubav

Odnos sa partnerom može da se poboljšava tokom jula, ali će ključni faktor biti komunikacija koja vam u ovom periodu nije savršena. Pogotovo prvi deo jula može donositi nesporazume, vraćanje na stare teme I dileme. Pokušajte da ne reagujete na prvu loptu, da ne unosite previše nervoze I da ne budete tvrdoglavi onako kao što umete. Ovo su situacije koje itekako mogu da se reše uz malo kompromisa I takta, I sa partnerove I sa vaše strane. Drugi deo meseca je nešto blaži, lakše ćete prevazilaziti te komunikacijske oscilacije I u ovom periodu bi bilo poželjno da ste vas dvoje kao par aktivniji – bilo kroz neko zajedničko putovanje I odmor, bilo kroz više izlazaka. Slobodne Škorpije – iako je sada poslovna sfera ono što vas najviše interesuje, ipak postoji prostor za kontakte sa suprotnim polom tokom celog jula. Odnosi započeti u ovom periodu biće vrlo vatreni I emotivni, ali će nositi nemir I pojačane strasti.

Posao

Vrlo aktivan poslovni mesec je pred vama. Iako imate više nego dovoljno energije, volje i podsticaja – sgurno je da neće baš sve ići po vašim planovima i željama. Uglavnom će vas drugi kočiti, vraćati unazad ili zahtevati da ponovite ono što ste uradili jer neće biti zadovoljni prvom verzijom. U suštini, trebali biste da izbegavate da previše žurite sa izvršavanjem obaveza, pogotovo kada su u pitanju saradnici koji su navikli na kvalitet sa vaše strane. Više se fokusirajte na ono što radite i bolje organizujte.

Zdravlje

Pred vama je zahtevan I stresan period u kojem ne biste trebali da svoje zdravlje stavite na poslednje mesto jer ćete imati probleme kojima morate da posvetite svoju pažnju.