Astro

Horoskop za JUL: Bikovi u raspravama i slatkim pomirenjima, kod Lavova vruće-hladno, Device još uvek drže partnera “na čekanju”

Jul bismo slobodno mogli nazvati sudbinskim mesecom jer će u njemu doći do nekih značajnih promena, na poslovnom, emotivnom, životnom planu kod svakog od nas. Na veliku većinu ovih promena nećemo moći da utičemo a suštinski – ne bismo ni trebali, jer kao što sam to spomenula više puta – ova celokupna godina jeste vreme kada se po mnogim pitanjima svode računi i prave preseci – uvodeći nas u nove životne faze i doba.

30.06.2020. - 20:00h
Sve boje leta
Sve boje letafoto: Depositphotos/pressmaster

OVAN

Ljubav

Što se zauzetih tiče, mnogo bolje će proći oni u emotivnim vezama nego oni koji su u braku ili zajedničkom životu. Kod ovih prvih, sa Marsom u polju ličnosti I Venerom, partnerskom planetom koja vam daje podršku – uglavnom će komunikacija I dogovori funkcionisati, a evidentno je I da će strasti izaći u prvi plan. Oni koji žive zajedno imaće nesuglasica, manjih ili većih tokom celog jula a one će se uglavnom vezivati za kuću, porodicu, decu ili za stavke koje u domu treba uraditi, popraviti, regulisati. Do polovine jula će biti teže dogovoriti se, dok ćete u drugom delu meseca nekako lakše pronalaziti zajednički jezik, iako će za to biti potrebno mnogo kompromisa. Partner će nekako lakše biti spreman na isti, dok ćete kao po običaju – zatezati I isterivati svoju volju. Slobodni Ovnovi – pred vama je odličan emotivni period, bez obzira na to da li želite da obnavljate neku emotivnu priču ili hoćete da započnete potpuno novu.

Posao

U poslovnom segmentu vas tokom jula očekuju turbulentni I napeti momenti, naročito sa autoritetima I nadređenima. Vi lično možete biti krivac za neke od ovih dešavanja, jer ćete biti previše impulsivni, nepromišljeni I nagli. Ni privatni poslovi neće funkcionisati savršeno, najpre zbog problema sa dozvolama I papirologijom. Sa druge strane, ukoliko povučete pametne poteze - možete započeti sa novim poslovima ili projektima koji će se kroz vreme pokazati kao stabilni i finansijski povoljni po vas.

Zdravlje

Zbog izbrzanosti – bićete skloni sitnim povredama, naročito glave, prstiju, ruku. Mogući su problemi sa pritiskom kod starijih.

BIK

Ljubav

Iako će odnos sa voljenom osobom uglavnom biti vrlo korektan tokom jula, postojaće momenti u kojima će dolaziti do lakših ili težih sukoba mišljenja između vas dvoje. Neki put će ove svađice čak biti vrlo podsticajne na vaš ljubavni život – u prevodu - slatko ćete se raspravljati, još slađe miriti. Ponekad će sitne čarke biti izazvane vašom suviše prisnom komunikacijom sa nekim od prijatelja, koga će partner doživljavati kao potencijalnog suparnika. Ili pak time što će voljena osoba umeti da kaže pogrešne reči u pogrešnom trenutku. No, bilo kako bilo suština je ipak da ćete vas dvoje imati pred sobom jedan uzbudljiv mesec koji će doprineti da se više povežete I slađe volite. Slobodni Bikovi – postoji više osoba koje privlače vašu pažnju. Neke od njih su “nove”, neke su već izvesno vreme prisutne u vašem životu. U drugom delu meseca izdvojiće se ona osoba koja je prava za vas.

Posao

Ovaj mesec vam daje zadatak da budete konstantno u pokretu, misaonom I fizičkom. Da se organizujete I postignete I ono za šta ste mislili da je nemoguća misija. Da pokrenete priče, dogovore, da vas ne drži mesto. Polje komunikacije I pokreta je jako naglašeno, a u prvom delu jula retrogradnost Merkura vas može kočiti ili vam donositi prolongiranje I ponavljanje situacija. Drugi deo meseca donosi povećan obim obaveza, ali I lakše završavanje istih. Ne dozvolite da nervoza I neorganizovanost drugih utiču na vas.

Zdravlje

I mentalno I fizički bićete pod velikim pritiskom. Pronađite dovoljno vremena za svoj odmor I relaksaciju. U saobraćaju budite oprezniji nego inače.

BLIZANCI

Ljubav

Neslaganje po nekim pitanjima I nemogućnost dogovora oko istih sa emotivnim partnerom obeležiće ceo jul mesec. Uglavnom će se tematika vrteti oko finansija, oko toga šta je bitno vama a šta drugoj strani, oko različitih pogleda na neke bitne životne stavke. Takođe, vi ćete želeti više zabave, opuštanja, lepršavosti – a voljena osoba će samo povremeno moći da vam izađe u susret I priušti vama dvoma neke fine momente. Uglavnom će druga strana biti povučena u svoje probleme I obaveze I retko ćete uspevati da pronađete dovoljno vremena samo za vas dvoje. Moguće je da će ovo dodatno dovoditi do tenzija pa bi bilo dobro da se oboje potrudite da provodite više kvalitetnog vremena zajedno I da poradite na komunikaciji, poštovanju I kompromisu. Slobodni Blizanci – za neke od vas – obnova kontakta sa bivšim partnerom. Za druge – ceo mesec je odličan za nova poznanstva, za strast I lepe emotivne početke.

Posao

U prvom delu meseca ćete imati češćih problema sa organizacijom, sa dogovorima, sa finansijama I papirologijom. Sve će se ovo poboljšati i pokrenuti ulaskom u drugi deo jula kada se prvenstveno finansijama morate posvetiti maksimalno odgovorno. Pred vama je u ovom periodu mogućnost promena u poslu, napredovanja ili pak otvaranja šansi da pokrenete neke planove i ideje kojima ste dugo zaokupljeni. Privatnici će imati više sreće sa finansijama tokom jula.

Zdravlje

Pomalo stresan period koji donosi potrebu da više obratite pažnju na svoje mentalno – fizičko zdravlje I obavite preglede koje dugo odlažete. Ishrana je trenutno bitan faktor da biste se osećali bolje.

RAK

Ljubav

Rakovi će maltene tokom celog jula meseca imati velike uspone I padove u odnosu sa emotivnim partnerom. Neki parovi će se razdvajati, spajati ponovo I opet dolaziti u tačku da ozbiljno preispituju da li vredi nastaviti odnos dalje. Razlozi za nesuglasice I probleme su drugačiji kod svakog para, ali mora se primetiti da polje tajni kroz koje već jako dugo prolazi Venera kod nekih Rakova u suštini I pravi problem – bilo kroz vašu ličnu nesigurnost da je trenutni odnos ono što zaista želite, bilo kroz tajnu komunikaciju I okupiranost drugom osobom. Ukoliko je ovo potonje razlog, onda znajte – što ste više, pa makar I misaono samo okrenuti drugoj osobi, to više pometnje stvarate u trenutnoj vezi. Dakle, bilo da odlučujete o odlasku ili ostanku poenta je da se prvo morate dogovoriti sami sa sobom šta I koga hoćete. Slobodni Rakovi – avantura da, tajna veza da, prošlost da. Pravi, stabilni I javni odnos – trenutno ne.

Posao

Mnogo ćete želeti ali je pitanje koliko će vam okolnosti ići na ruku, pogotovo u prvom delu meseca. Izvesno je da ćete morati da se borite sa preprekama, ali I sami sa sobom – pošto ćete često biti skloni impulsivnim potezima koji vam neće ići na ruku I vraćaće vas korak unazad. Drugi deo meseca je nešto povoljniji, učite na konto prethodnih pogrešnih poteza I spremni ste da izbijete u prvi plan. Obratite više pažnje na dobar odnos sa poslovnim saradnicima, budite spremni na kompromis.

Zdravlje

Mentalna I fizička iscrpljenost. Pokušajte da se bolje organizujete da biste imali prostora I za odmor I opuštanje, ali I za rekreaciju. Drugi deo jula aktivira hronične probleme kod starijih Rakova.