Astro

Blizancima će danas dobro doći pomoć prijatelja, Lavovi "teraju" po svom iako greše, Jarčevima stiže neočekivani dobitak...

Šta su vama zvezde priredile za poslednji dan juna?

30.06.2020. - 06:30h
Jarčevima stiže neočekivani dobitak...
Jarčevima stiže neočekivani dobitak...foto: Depositphotos/nebojsa.ki@gmail.com

STRELAC

Ako pronađete pravu dozu smirenosti, strpljenja i inicijative – današnji dan može označiti veliki preokret u poslovnom segmentu. Proverite da li ste ispoštovali sve zakonske odredbe. Doneli ste neku odluku kada je emotivni segment u pitanju. Težite da se prilagodite partneru.

JARAC

Ne delujte ishitreno. Potrebno je da u poslovnom segmentu u svim situacijama prvo razmislite, pa onda donesete odluku. Nemojte uključivati emocije u posao. Mogući su neočekivani finansijski prilivi. U emotivnom segmentu – rastrzanost između želja i mogućnosti.

VODOLIJA

Pred vama je jedan odličan dan. Sve možete ostvariti, u onoj meri u kojoj se angažujete u situacijama koje su vam bitne. Ipak, očekujte da će vam neke osobe crpeti energiju. Prilike će se otvoriti i na emotivnom planu – moguće je da ostvarite kontakt sa osobom koja vas jako privlači.

RIBE

Dobar dan u poslovnom segmentu, samo je potrebno da vaše reakcije budu odmerene i kontrolisane. Nemojte prebrzo reagovati na neke ponude, dajte sebi vremena za odluku. Susret sa nekim je probudio dobro raspoloženje i optimizam u vama.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/