Astro

Blizancima će danas dobro doći pomoć prijatelja, Lavovi "teraju" po svom iako greše, Jarčevima stiže neočekivani dobitak...

Šta su vama zvezde priredile za poslednji dan juna?

30.06.2020. - 06:30h
Jarčevima stiže neočekivani dobitak...
Jarčevima stiže neočekivani dobitak...foto: Depositphotos/nebojsa.ki@gmail.com

OVAN

Komplikovane, a u nekim trenucima I maltene nerešive situacije pratiće vas u većem delu dana. Sa emotivnim partnerom možete napraviti pravi dogovor i u potpunosti se uskladiti, ukoliko se samo malo potrudite. Ne insistirajte na različitim stavovima po nekim pitanjima.

BIK

U prvom delu dana nećete imati dovoljno strpljenja I moguće je da odreagujete neprimereno Ili u nekom lošem momentu. Ako se malo usporite, možete ostvariti kvalitetne odnose I dobre rezultate. Odnos sa voljenom osobom funkcioniše stabilno, ali će obostrani trud biti neophodan.

BLIZANCI

Jedna osoba zaslužuje vaše poštovanje – pogotovo ako je to stariji kolega ili neko od šefova. Može vam pomoći da izađete na kraj sa nekim neprijatnim ili suviše komplikovanim, zahtevnim situacijama. Korektan odnos sa emotivnim partnerom. Smirujte svoju nervozu.

RAK

Neko će danas pokušati da vam nametne obaveze ili da prebaci odgovornost na vas. Vrlo uspešno ćete uspeti da se snađete u ovoj situaciji. Ipak, ne možete raditi samo ono što vi želite – potrudite se da redovne obaveze završite na vreme. Razumevanje sa voljenom osobom.