Astro

U novoj nedelji: Device previše kalkulišu, Ovnovi pucaju od energije, Rakovi prolaze test iskušavanja i mogu povući konačnu crtu…

Kakva nedelja nas očekuje sa astrološke tačke gledišta. Kako su se postavile planete, s kojim znakovima će se poigrati, koga će izazivati... saznajte.

28.06.2020. - 18:00h

STRELAC

Hrana

Potrebna vam je raznovrsna hrana u kojoj će biti zastupljene sve kategorije namirnica, ali u manjem obimu. Sada vam prijaju samo manji, a češći obroci i morate izbegavati mesne prerađevine, kao i veće količine testa i peciva.

Ljubav

Neki mali pomaci na bolje su prisutni u ovoj nedelji između vas i emotivnog partnera, ali i vi sami ste svesni da je to daleko od dobrog. Jednostavno, mnogi od vas se osećaju nekako sputano, ograničeno, pritisnutno u svojim emotivnim relacijama a trenutno ne vide način da korenito promene i poboljšaju situaciju. Polako, korak po korak – ne morate rešavati sve odjednom, dovoljno je da ste makar oboje opušteniji i spremniji na makar male kompromise. Slobodni Strelčevi – ulazak Marsa u vaše polje ljubavi i uživanja svakako daje šansu da na ovom planu budete vrlo aktivni. Uživajte u dešavanjima.

Posao

S jedne strane vam se otvaraju prilike i nove mogućnosti, a sa druge – morate dobro da odmerite ono šta je najbolje po vas. Impulsivnost i brzina u odlučivanju samo vam ubrzo može doneti da uvidite da niste pravilno odabrali. Za vas u ovoj nedelji važi – manje je više. Okrenite se onome što je stabilno, pa čak i ako vam ne donosi baš onoliku količinu novca koja bi vama odgovarala. Dobar je period i za poslovna putovanja, ali i za odlazak na godišnji odmor.

Novac

Koliko god ne voleli da budete odmereni i praktični, u segmentu finansija je sada to neophodno.

Zdravlje

Dobra zdravstvena situacija. Povremene, prolazne sitnije tegobe.

JARAC

Hrana

Riba, bilo rečna ili morska u svim oblicima i na sve načine – najbolja je hrana za vas u ovom periodu. Izbegavajte meso i više se okrećite povrću. Karfiol, tikvice, patlidžan, kupus, brokoli, špargle – plus zelenolisno povrće neka budu na vašem meniju što češće.

Ljubav

Povratak Saturna u vaš znak i polje ličnosti i pun Mesec i pomračenje koji se ove nedelje dešavaju u istom polju govore o tome da Jarčevi vrlo ozbiljno moraju da sagledaju svoje emotivne relacije, da uvide da li i šta mogu promeniti na bolje i da se oko svega zdušno potrude. Ni ova nedelja a ni naredni period nisu lagani za vas. Možete napraviti promenu, ali morate biti pažljivi – ukoliko budete previše nagli i impulsivni, tvrdoglavi – samo možete dodatno pogoršati stvari. Slobodni Jarčevi – postoje neke ljubavne šanse kroz posao. Takođe, moguća je obnova kontakta sa bivšim partnerom ili nekim iz prošlosti.

Posao

Baš tamo gde žurite – zakasnićete sigurno. Baš tamo gde ulažete najviše truda – imaćete najviše prepreka. U ovoj nedelji će se od vas zahtevati da se prilagodite iako vam do tog prilagođavanja ni malo nije. Osećate se nesigurno i shvatate da je vreme da preispitate i svoje poteze iz prethodnog perioda i odluke, ali i da napravite neke drugačije poteze nego do sada. Ukoliko ste privatnik – vi ćete proći nešto jednostavnije kroz ovu nedelju, iako ćete i vi imati svoje zastoje koje morate rešavati u hodu.

Novac

Nije savršeno, ali nije ni toliko loše.

Zdravlje

Osetljiv je stomačni deo. Pojačana nervoza.

VODOLIJA

Hrana

Svaku vrstu preterivanja je sada potrebno odgurnuti što dalje od sebe. Bilo da je to unošenje prevelike ili premale količine hrane. Pokušajte da vaši obroci budu češći, a manji i da budu više bazirani na ribi, piletini, povrću.

Ljubav

Pravi je trenutak da sa emotivnim partnerom rešavate sve ono što vam je pravilo problem ili vas kočilo, sputavalo u proteklom periodu. Pokrenite se, budite inicijator promena jer je sada to itekako moguće. Jednostavno, došao je pravi trenutak da se neke stvari rešavaju i nemojte propustiti ovu priliku. Ukoliko odigrate na pravi način, moglo bi već u ovoj nedelji doći do izuzetno lepih pomaka i dešavanja u vašoj ljubavnoj priči. Slobodne Vodolije – ukoliko imate simpatiju, nemojte više čekati na njen potez – napravite ga sami. Takođe, mogućnosti za nova poznanstva koja će vam biti izuzetno zanimljiva.

Posao

Pravi potez u pravom trenutku – bilo da vi povlačite te poteze ili ih drugi povlače prema vama. Poenta je ista – sada se mogu napraviti dogovori, sada se može rešiti veliki deo onoga što vas je mučilo. Nekima od vas sledi obnova poslovnog dogovora, ali na nešto drugačiji način. Trenutno ste u fazi aktivnosti i uzleta koja će trajati duži vremenski period. Uložite sve svoje snage, svu svoju kreativnost i ideje u poslovni segment i nadajte se najboljem. Imate osnova za napredovanje, veće nego što ste to mislili.

Novac

Novi klijenti, novi načini zarade.

Zdravlje

Popravite svoje životne navike. Ne izlažite se suncu preterano, moguća je sunčanica i alergije.

RIBE

Hrana

Apetiti vam variraju u zavisnosti od raspoloženja, što je negde I standardna situacija kod vas. Ipak, trebali biste da se potrudite da ne preskačete obroke, kao i da ne preterujete sa nekim tipovima namirnica – naročito testom i slatkišima.

Ljubav

Odnos sa emotivnim partnerom ne bi trebao u ovoj nedelji da bude ni malo loš. Ok, ima tu nekih sitnih nerviranja i situacija koje će kočiti, nekih nesporazuma – ali realno gledano, ovo ne bi trebalo da iole ozbiljnije uzdrma stabilnost vašeg odnosa. Šta više – postoje lepe šanse za neke promene, za neka pozitivna dešavanja, preokrete. Pustite neka vas talas pozitivnosti i lepih dešavanja nosi. Slobodne Ribe – neko koga već izvesno vreme držite „na čekanju“, sa kim ne znate šta da uradite i da li da dozvolite sebi da se celoj priči prepustite – u ovoj nedelji može preuzeti inicijativu i doneti vam interesantne momente.

Posao

Neki zanimljivi pomaci i promene se dešavaju na poslu. U početnoj fazi može izgledati kao dodatna komplikacija, ali vrlo brzo biste trebali da uvidite da je ovo povoljno po vas. Napravili ste neke značajne iskorake u proteklom periodu i sada ćete videti dobrobiti od njih. U ovoj nedelji možete pokrenuti svoje ideje, svoja poslovna rešenja, svoju kreativnost – ne ustručavajte se da predložite nadređenima i kolegama da napravite promene u dnevnoj rutini i olakšate posao i sebi i drugima.

Novac

Čak i ako je finansijska situacija poboljšana, ne upuštajte se u veće troškove i investicije.

Zdravlje

Osetljivost stomačnog dela.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/