Astro

U novoj nedelji: Device previše kalkulišu, Ovnovi pucaju od energije, Rakovi prolaze test iskušavanja i mogu povući konačnu crtu…

Kakva nedelja nas očekuje sa astrološke tačke gledišta. Kako su se postavile planete, s kojim znakovima će se poigrati, koga će izazivati... saznajte.

28.06.2020. - 18:00h

LAV

Hrana

Prijaće vam lagani obroci, količinski manji, koje ćete uzimati češće tokom dana. Smanjite mesne prerađevine i više se okrenite čistom mesu, mlečnim proizvodima – mladom siru, kiselom mleku, jogurtu. Ne zanemarujte ni povrće.

Ljubav

Nekako nam se kod vas sada stvari uvek svode na isto – nije problem u emotivnom partneru već u vama. Čak i da vam odnos funkcioniše potpuno mirno i bez ikakvih trzavica, ono što vam je u glavi ne možete da zanemarite i ne uspevate sa time da se izborite. Pitanje je da li ste vi sada spremni da se istinski suočite sami sa sobom – a dokle god to ne uradite i ne budete prvo prema sebi iskreni, dotle će i postojati sve to što vas iznutra koči. Slobodni Lavovi – nisu problem nova poznanstva jer ih može biti, problem je u tome što vam je u glavi neko koga niti možete da sklonite niti znate šta sa njim da radite.

Posao

Povratak Saturna u vaše polje obaveza kao i pomračenje i pun Mesec koji se dešavaju u ovom polju govore o gomilanju ali i o vašoj trenutnoj nemogućnosti da se sa situacijama uhvatite u koštac na pravi način. Po mnogim pitanjima trenutno kasnite, i umesto da se bavite njima vi se ili sklanjate, povlačite ili sve ostavljate „za sutra“. Koliko god da je psihički pritisak sada izražen kod vas, ipak je moguće napraviti presek, dovesti sebe u red i pokrenuti se. Ne propuštajte priliku da napravite korenite promene.

Novac

Koliko god da zarađujete, trenutno niste zadovoljni svojim finansijskim stanjem.

Zdravlje

Sem nervoze, uglavnom dobra zdravstvena situacija.

DEVICA

Hrana

I na dalje vam stoji potreba da unosite više kuvane, barene, dinstane hrane. Manje mesa, a više povrća, ribe, voća. Začini i premasna hrana sada će uticati vrlo negativno na vaše varenje, ali i na osećaj težine i nadutosti.

Ljubav

U poslednje vreme ste skloni da, iako iz najbolje namere – napravite grešku ili povučete potpuno pogrešan potez prema voljenoj osobi. Što više budete planirali i kalkulisali, već su šanse da se sapletete – jedino što vam u ovom periodu ide u prilog jeste što emotivno, srcem osećate partnera. Zato nemojte funkcionisati iz glave, nego iz duše. Na taj način postoji velika šansa da napravite prave i pozitivne pomake sa osobom koju volite. Slobodne Device – šansa da preko prijatelja, poznanika, društvenih dešavanja – upoznate osobu koja će vas na prvi pogled zaintrigirati i očarati.

Posao

Iako imate osećaj da u mnogim stvarima kasnite, ipak će se na kraju pokazati da stižete baš u pravom trenutku. Kočnice sa kojima se u ovim danima susrećete imaju svog smisla, a uostalom – one će biti prisutne samo u početnoj fazi – već nakon toga imate ogromnih prilika da realizujete ono što želite. Nečija podrška vas baš u ovoj nedelji može izuzetno pogurati u onom pravcu koji je pravi za vas. Imate uticajne prijatelje kojima je sada u interesu da vam omoguće da napredujete.

Novac

Nema većih turbulencija na polju finansija, osim ako vi ne budete previše opušteni.

Zdravlje

Proverite vid. Blage stomačne tegobe, najverovatnije zbog preosetljivosti i nervoze.

VAGA

Hrana

Prijaće vam hrana koja vam nikako ne odgovara – navalićete na ugljene hidrate – na testa, na krompir na sto načina, na paste. Pokušajte da vaši obroci budu lakši – da sadrže više povrća u kombinaciji sa mesom – najbolje piletinom.

Ljubav

Iako će dobar odnos između vaše vladarke Venere i partnerske planete Marsa davati mogućnost popravljanja, donositi čak i jaču strast između vas i voljene osobe, ipak i dalje imamo situacije koje se dešavaju unutar vas a na koje vi još uvek nemate odgovor. Ovo bismo mogli prevesti ovako – površinski izgleda kao da je sve u redu, ali iznutra – vaš osećaj je čudan, imate svoja preispitivanja i jako velike emotivne oscilacije. Slobodne Vage – vi imate šanse za nove emotivne kontakte ali je pitanje koliko ste spremni istinski da zakoračite u njih. Veo prošlosti još uvek se duboko vije u vama.

Posao

Ovaj segment pokazuje velike aktivnosti iako je onaj mir i stabilnost kojem sada težite maltene nemoguće pa dostići. Vi ste nekako polovično uključeni u svoje obaveze pa nije ni čudo što će se u ovoj nedelji dešavati oscilacije – u nekim momentima ćete funkcionisati besprekorno, a u drugim – otaljavati i odlagati sve što vam dođe na dnevni red. I pored ovoga, za vas postoje šanse da pokrenete nešto što ste duže planirali, a za šta imate podršku saradnika ili autoriteta. Ovo će biti lepa i pozitivna promena.

Novac

Povoljna finansijska situacija.

Zdravlje

Sve tegobe su prolazne i sitne, ali vas nervira što nikako da se osetite kompletno dobro.

ŠKORPIJA

Hrana

Ako možete – izbacite u potpunosti meso i mesne prerađevine tokom ove sedmice. Ako je to nemoguća misija za vas – onda makar uzimajte neko lakše meso – piletinu i naravno – ribu i morske plodove. Povrće u što većim količinama.

Ljubav

Na kartu strasti možete uvek da igrate kada su vaša partnerstva u pitanju. No, ukoliko vam za dobar odnos sa voljenom osobom nije dovoljna samo krevetska povezanost – e onda imate problem. Komunikacija vam baš i nije najsjajnija u ovoj nedelji – čak i ako izbegavate tenziju sa partnerom vrlo lako se može dogoditi da do iste dođe. Voljena osoba je trenutno savršeno sposobna da vas iznervira. Slobodne Škorpije – da li nešto može sada da se pokrene? Može. No, da li će biti trajnije i dovoljno stabilno? Iskreno, teško. Ali zato može da bude zanimljivo, burno i strastveno.

Posao

Nije vam loša ova nedelja i pored povremenih trzavica i žurbe koje nekako nećete uspevati da izbegnete. Ulazak vašeg vladara Marsa u polje poslovnih aktivnosti i obaveza otvara pred vama višemesečni period u kojem ćete „gristi“ i biti jako angažovani. Mnogi od vas će se više okrenuti inostranstvu nego domaćem tržištu. Takođe, postoji lepa šansa za vrlo ozbiljan poslovni dogovor koji bi na duži rok mogao da vas prati. U ovoj sedmici umete da tačno odmerite kada treba napraviti potez, a kada stati.

Novac

Snalazite se, korektna situacija.

Zdravlje

Izbegavajte dugo izlaganje suncu. Moguće su i glavobolje i jače oscilacije pritiska.