Astro

U novoj nedelji: Device previše kalkulišu, Ovnovi pucaju od energije, Rakovi prolaze test iskušavanja i mogu povući konačnu crtu…

Kakva nedelja nas očekuje sa astrološke tačke gledišta. Kako su se postavile planete, s kojim znakovima će se poigrati, koga će izazivati... saznajte.

28.06.2020. - 18:00h
S dušom
S dušomfoto: Depositphotos/info.zonecreative.it

OVAN

Hrana

Evidentno je da vam se vaša snaga i energija vratila, ali zajedno sa njom bar kada je ishrana u pitanju – brzinski obroci, s nogu jer ne želite da izgubite niti minut vremena. Zato nije ni čudno što će mnogi Ovnovi u ovom periodu imati teškoće sa varenjem, gastritisom ili nadimanjem.

Ljubav

Ovnovi ponovo poseduju svoju snagu, inicijativu i žeđ za akcijom ali isto tako – ponovo poseduju i impulsivnost, ratnički duh i izbrzanost. U postojećim emotivnim relacijama bilo bi dobro da više ističete ovaj prvi, pozitivni deo a slobodno možete da dodate i strast u većim količinama. Neće da škodi. Sa voljenom osobom ćete imati dobar kontakt, komunikaciju i dešavanja dokle god ne mislite da ste samo vi u pravu i da sve mora funkcionisati samo po vašem. Slobodni Ovnovi – lep period da krenete u ljubavnu akciju. Ima šansi za fina poznanstva i za zanimljive osobe u vašoj blizini.

Posao

Pomračenje i pun Mesec u vašem polju karijere donosi kulminaciju postojećih dešavanja i velike poslovne zaokrete. Od ovog perioda moguće su promene posla, prekidi postojećih poslovnih konekcija – jer, okolnosti i život vas guraju na neku drugu stranu. Odnos sa autoritetima će biti pod pritiskom ovih dana, pogotovo ako vi kao što umete – budete dolivali ulje na vatru. Ono što je ekstra jeste da imate dovoljno inicijative i volje da pokrenete sve ono što je do sada bilo na čekanju ili samo u planovima.

Novac

Neplanirani troškovi u prvom delu sedmice.

Zdravlje

Glavobolje, problemi sa sinusima i stomakom.

BIK

Hrana

Trebaće vam energetski jača hrana jer ste izuzetno aktivni i u pokretu tokom cele sedmice. Preporučuje vam se više svežeg povrća, mesa I ribe, a od mlečnih proizvoda – sir i kiselo mleko, koje možete lepo kombinovati sa salatama.

Ljubav

Nešto bolja atmosfera u vašim emotivnim relacijama. Da li to znači da ste dobili sva razjašnjenja i sve odgovore koji su vam bili potrebni? Pa ne. Ali, kao da ste sami sa sobom rešili da nećete da se osvrćete unazad i da se vraćate na stare teme i dileme. Da li će to biti ostvarivo na iole duži rok? Pa isto tako ne. No, dok pitanja ne krenu opet da vam zvrndaju po glavi – uživajte sa partnerom, pogotovo što će sada vatre strasti biti lakše zapaliti. Slobodni Bikovi – prošlost je i dalje jako prisutna u vašim životima, ali nova interesovanja je potiskuju u drugi plan. Ako ništa drugo – komunikacija sa nekim postaje jako zanimljiva.

Posao

Bikovi u ovoj sedmici mogu rešiti sve što daju sebi u zadatak. I pored početnog sporog momenta ili odlaganja – ipak se pred vama otvaraju odlične šanse da obavite stvari na vama zadovoljavajući način. Bićete izuzetno nadahnuti po pitanju komunikacije i dogovora, ubedljivi i sposobni. Sva zaostala pitanja sada se mogu na lakši način privesti kraju, bilo da se vezuju za vaš finansijski segment, papirološka pitanja. Vreme je da svoje ideje i predloge vezane za posao pokrenete.

Novac

Mogućnost naplate zaostalih potraživanja.

Zdravlje

Alergije. Potrebna vam je umerena fizička aktivnost.

BLIZANCI

Hrana

I kod Blizanaca je prisutan u ovom periodu veći gubitak energije, koji ćete morati da nadoknađujete kvalitetnom ishranom. Potrebna vam je „konkretna“ hrana – meso, riba – po mogućstvu morska, dosta svežeg povrća i voće u umerenim količinama.

Ljubav

Iako se odnos sa emotivnim partnerom pomerio trunčicu na bolje i u protekloj nedelji i u ovoj, ipak ne možemo reći da je u vašim emotivnim pričama sada cveće i proleće. Partner je pomalo povučen, u nekim svojim dilemama i problemima a vi ventil tražite na drugoj strani. Taj ventil može biti kroz odnose sa prijateljima, kroz okretanje poslu, kroz neke situacije koje vas opuštaju, ali kod nekih Blizanaca može biti i kroz flertovanje, najpre preko društvenih mreža. Slobodni Blizanci – društvenost se pojačava, postoje i novi kontakti koji vam prijaju, ali još uvek ne postoji prostor za stabilnu ljubavnu priču.

Posao

Nedelja pred vama donosi talase nervoze i talase statičnosti. U nekim danima ćete biti kao u struju uključeni, u trku i brzini da što pre obavite ono što je potrebno dok ćete u onim drugim bukvalno prespavati dan na poslu. Kočiće vas sve ono što se vezuje za finansije a biće i dosta ispravljanja i ponavljanja čak i onih obaveza koje su vam rutinske. S druge strane – sada ćete uspeti da pokrenete neke poslovne ideje kojima ste već neko vreme okupirani. Šareniš od sedmice.

Novac

Neka polovična rešenja ćete uspeti da pronađete kada je ovaj segment u pitanju.

Zdravlje

Alergije, stomačni deo, meteoropatske reakcije.

RAK

Hrana

Rakovi će morati da dobro obrate pažnju na svoje navike po pitanju ishrane. Sada vam odgovaraju samo lagani obroci, sa više povrća i manje mesa. Bacite se na salatice, na grilovano povrće i ribu a ukoliko je to moguće – izbacite suhomesnate proizvode i mlečne sa većim procentom masti.

Ljubav

One emotivne veze koje su uspele da „prežive“ protekli period, imaju pred sobom i dalje talas iskušavanja koji nema nameru da stane još neko vreme. Povratak Saturna, pomračenje i pun Mesec koji se dešavaju u polju partnerstava kod nekih parova će označiti konačno podvlačenje crte. Kod drugih, onih stabilnijih – novu šansu da isprave ono što se ispraviti da. Jedina podrška koja vam stoji jeste ona od prijatelja – okrenite im se za pomoć i savet. Slobodni – eventualna nova poznanstva, eventualni kontakt sa osobom koja vas zanima. Ukoliko se vi udostojite da se pokrenete i prestanete da tapkate u mestu.

Posao

Situacije vas na neki način upozoravaju da kasnite po mnogim pitanjima i da je vreme da se pokrenete. Svojim zanemarivanjem obaveza ili neadekvatnim pristupom poslovnim partnerima, klijentima i nadređenima možete se samo vratiti još jedan korak unazad. Vreme je da se pokupite, organizujete bolje i krenete da raščišćavate sve ono što se nagomilalo ili je trenutno u zastoju. Za tako nešto vam je ova nedelja odlična jer možete pronaći snage i volje u sebi. Ne čekajte na promene, krenite im u susret

Novac

Tu je situacija prilično korektna sa tendencijom da se dodatno poboljša.

Zdravlje

Fizički – dosta ste dobro, sa eventualnim povremenim, manjim tegobama. Mentalno – preosetljivost, nervoza, manjak sna.