Astro

Ako ste danas u društvu Blizanaca, čuvajte se njihove isključivosti ; Vage bi mogle da "polete", samo pažljivo da se ne "zalete"

Mnogima će ova subota biti pravi dan za pokretanje u svakom smislu. Biće tu najrazličitijih očekivanja, osećanja, događaja... Pogledajte šta vas čeka.

27.06.2020. - 06:30h
Čuvaj je se
Čuvaj je sefoto: Depositphotos/olly18

OVAN

Previše obaveza ste preuzeli na sebe i one će vam verovatno « pojesti » prvi deo dana. Što se emotivnog dela tiče, tu očekujte danas veliki pokret. Jedna osoba vas interesuje sve više i jedva čekate da se tu nešto i dogodi.

BIK

Dobijate priliku da pokrenete komunikaciju koju priželjkujete, bila ona poslovna ili emotivna. Velika podrška stoji od strane prijatelja. U partnerskim odnosima – ispunjenost, zadovoljstvo. Slobodnima stoji neočekivan susret i odličan provod.

BLIZANCI

Prvi deo dana posvetite ili članovima porodice ili ličnim obavezama koje su vam bitne. Ne posustajte na preprekama ili pred nešto lošijom komunikacijom sa ukućanima U emotivnim relacijama danas postoji neka forma isključivosti kada je voljena osoba u pitanju.

RAK

Ne kalkulišite kada su dogovori u pitanju – ako budete previše odugovlačili, moguće je da propustite priliku koja vam se nudi. Vrlo ste se intenzivno zainteresovali za nekog – ovde se komunikacija odvija jako brzo i sve ide u pravcu ljubavnog susreta.