Astro

Ovnovi - opustite se, dan je kao stvoren za to; Vage - vreme je za neke konkretne poteze na emotivnom planu...

Šta su vama zvezde priredile za poslednji petak u junu?

26.06.2020. - 06:30h
Vage, krenite u akciju!
Vage, krenite u akciju!foto: Depositphotos/Wavebreakmedia

OVAN

Dan je odličan da se malo rasteretite i opustite posle nerviranja i stresa u prethodnom periodu. Osećate se lako, raspoloženje je pozitivno i održavaćete dobru komunikaciju sa kolegama i saradnicima. Neki vaši stavovi po pitanju voljene osobe polako počinju da se menjaju.

BIK

Dobar dan, dobro raspoloženje i lepe mogućnosti da napravite neke konkretnije promene i povučete dobre poteze u poslovnom segmentu. Iako ste smatrali da nećete uspeti da ostvarite neke planove, vidite da to polako počinje da kreće u pravcu koji želite. Emotivni deo – više nego dobar.

BLIZANCI

Polako izlazite iz nekih napetih situacija i lošijih odnosa sa ljudima u poslovnom okruženju. Uspevate da pronađete zajednički jezik i sa onima najtvrdokornijima. Imate veliku podršku od strane prijatelja – ako vam je potreban savet za nešto vezano za ljubav – i te kako imate kome da se obratite.

RAK

Onaj osećaj da ste na izmaku snaga polako će vas napuštati kako dan bude odmicao. Danas možete dobiti neočekivanu ponudu – neko vam daje šansu da na lakši način zaradite. Više vam odgovara društvo prijatelja jer se tu u potpunosti rasterećujete i ne razmišljate ni o čemu. Samo uživate.