Ovnovi - opustite se, dan je kao stvoren za to; Vage - vreme je za neke konkretne poteze na emotivnom planu...

Šta su vama zvezde priredile za poslednji petak u junu?

Vage, krenite u akciju!, foto: Depositphotos/Wavebreakmedia
Vage, krenite u akciju!, foto: Depositphotos/Wavebreakmedia
.

OVAN

Dan je odličan da se malo rasteretite i opustite posle nerviranja i stresa u prethodnom periodu. Osećate se lako, raspoloženje je pozitivno i održavaćete dobru komunikaciju sa kolegama i saradnicima. Neki vaši stavovi po pitanju voljene osobe polako počinju da se menjaju.

BIK

Dobar dan, dobro raspoloženje i lepe mogućnosti da napravite neke konkretnije promene i povučete dobre poteze u poslovnom segmentu. Iako ste smatrali da nećete uspeti da ostvarite neke planove, vidite da to polako počinje da kreće u pravcu koji želite. Emotivni deo – više nego dobar.

BLIZANCI

Polako izlazite iz nekih napetih situacija i lošijih odnosa sa ljudima u poslovnom okruženju. Uspevate da pronađete zajednički jezik i sa onima najtvrdokornijima. Imate veliku podršku od strane prijatelja – ako vam je potreban savet za nešto vezano za ljubav – i te kako imate kome da se obratite.

RAK

Onaj osećaj da ste na izmaku snaga polako će vas napuštati kako dan bude odmicao. Danas možete dobiti neočekivanu ponudu – neko vam daje šansu da na lakši način zaradite. Više vam odgovara društvo prijatelja jer se tu u potpunosti rasterećujete i ne razmišljate ni o čemu. Samo uživate.

Vage, krenite u akciju!, foto: Depositphotos/Wavebreakmedia
Vage, krenite u akciju!, foto: Depositphotos/Wavebreakmedia
.

LAV

Vrlo intenzivna razmišljanja o budućnosti. Sumirate utiske iz prethodnih dana i pravite planove na dalje. Pokušavate da nađete način da rešite jednu situaciju. Osoba koju ste doživljavali kao prijatelja počinje da pokazuje znake naklonosti prema vama. Ni vi niste u potpunosti ravnodušni.

DEVICA

Uspeli ste da sredite neku poslovnu problematiku i danas ćete se malo „raspustiti“. Obavićete samo ono što je najneophodnije ili ono što ste eventualno obećali. Sve ostalo ostaje za narednu radnu sedmicu. Sa emotivnim partnerom pravite planove – mogućnost izlaska u društvu zajedničkih prijatelja.

VAGA

Dobro ste raspoloženi, blistate – i to svi oko vas primećuju. Sve u poslovnom segmentu funkcioniše dosta dobro i možete da se opustite. Vreme je da se više angažujete po drugom pitanju, a to su vaše emotivne relacije. Pravi je trenutak da napravite neke konkretnije poteze.

ŠKORPIJA

Neke kockice su počele da dolaze na svoje mesto i polako osećate da se opuštate i da ona nervoza koja je prosto „kuvala“ u vama polako nestaje. Imate podršku za svoje planove. U emotivnom segmentu stoji neka forma statičnosti – više razmišljate nego što delate.

Vage, krenite u akciju!, foto: Depositphotos/Wavebreakmedia
Vage, krenite u akciju!, foto: Depositphotos/Wavebreakmedia
.

STRELAC

Iako vas još uvek muče sitnije nedoumice i nesigurnosti, ipak je dobar trenutak da pokrenete pitanja koja vas interesuju u poslovnom segmentu. Ako ne postoji „savršeni momenat“ – onda ga vi napravite svojom inicijativom. Ovo važi i za poslovne, ali i za vaše emotivne relacije.

JARAC

Sa obavezama ćete završiti brže i lakše nego što ste planirali. Čak i povremeni zastoji neće u većoj meri uticati na krajnji rezultat. Možete biti zadovoljni. Shvatate da na neke ljude možete zaista da se oslonite. Vreme je da se opustite i doprinesete da odnos sa voljenom osobom bude bolji.

VODOLIJA

Raspoloženje vam je super, zabavljate sve oko sebe i neki saradnici vam čak mogu zameriti da ste neozbiljni. Ipak, brzo ćete ih razuveriti – kada su poslovne obaveze u pitanju, vi i te kako umete da budete pouzdani. Jedva čekate susret sa voljenom osobom. Nestrpljivost i velika želja.

RIBE

Dobar je momenat da napravite malo bolju organizaciju svojih dnevnih obaveza. Prilično ste smireni i fokusirani, pa će sve u poslovnom segmentu funkcionisati jednostavnije. Jake mogućnosti da stupite u vrlo interesantan kontakt sa osobom preko segmenta prijatelja ili društvenih mreža.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/