Astro

Blizancima se danas komplikuje život, Rakovi imaju prevelika očekivanja, Lavovi u "uzavreloj" komunikaciji!

Zvezde su spremile "vatrena" dešavanja ovog četvrtka!

25.06.2020. - 06:30h
foto: Depositphotos/SIphotography

OVAN

Ovo je dan kada možete privesti kraju dosta toga, ali budite sigurni – sve situacije će vas maksimalno iscrpeti. Ljudi sa kojima dolazite u kontakt danas previše zahtevaju od vas, pa možete biti nervozni i napeti. Emotivni partner postavlja zahteve koje vi niste sigurni da li možete da ispunite.

BIK

Zabrinuti ste u kom će pravcu krenuti neke situacije u poslovnom segmentu. Sve izgleda vrlo obećavajuće i samo se nadate da se u poslednjem trenutku nešto ne postavi kao prepreka. Ispunjenost u kontaktu sa voljenom osobom. U odličnom ste raspoloženju, prosto zračite.

BLIZANCI

Iako je nešto izgledalo na prvi pogled lako, ispašće da ćete morati da se žestoko potrudite da biste završili posao. Postavljate sebi prevelike zahteve – poneki put idete suviše u „sitna crevca“. U odnosu sa voljenom osobom danas struji previše nervoze. Ne sedite kod kuće, izađite – bolje ćete se osećati.

RAK

Iako vama danas vaši postupci izgledaju kao potpuno korektni i uobičajeni, više je nego evidentno da njima provocirate one sa kojima dolazite u kontakt. Drugi vas mogu smatrati napornima i osobom koja misli da je uvek u pravu. Previše očekujete od susreta sa nekim, nemojte se razočarati.