Blizanci su danas rastrgnuti između obaveza, Vage mere svaku reč, Škorpije ponovo kalkulišu...

Šta su vama zvezde priredile za prvi ponedeljak ovog leta?

Na sve strane obaveze..., foto: Depositphotos/Wavebreakmedia
Na sve strane obaveze..., foto: Depositphotos/Wavebreakmedia
.

OVAN

Danas se baš usredsredite na obaveze, jer je moguće da ćete zbog nervoze i brzih dešavanja u poslovnom segmentu otvoriti vrata nekim greškama. Dobar dan za ispravljanje propusta, najpre papiroloških. Čini vam se da je odnos s partnerom postao rutina, niste zadovoljni.

BIK

Suviše se opterećujete nekom problematikom – ako su u pitanju dogovori sa potencijalnim saradnicima, ovo će proći bez većih teškoća. Potrudite se da proverite da li ste poneli sve papire, ako morate da završite neki administrativni posao. Nalazite sigurnost i mir u naručju voljene osobe.

BLIZANCI

Danas ste nekako previše rastrgnuti između raznoraznih obaveza i činiće vam se da nikako ne uspevate da uhvatite korak sa dešavanjima. Bolje ćete funkcionisati u popodnevnim satima, kada se neke stvari slegnu. Previše razmišljate, a premalo delujete kada je u pitanju simpatija.

RAK

Nemojte se mnogo uplitati u velika planiranja tokom ovog dana, jer ćete verovatno uspeti da ostvarite samo deo njih. Rastrgnuti ste na više strana – dosta sastančenja, komunikacije, susreta sa poslovnim saradnicima. Moguć je samo kratak susret sa voljenom osobom. Ipak, komunikacija stoji.

Na sve strane obaveze..., foto: Depositphotos/Wavebreakmedia
Na sve strane obaveze..., foto: Depositphotos/Wavebreakmedia
.

LAV

Danas se ne uplićite u veće novčane transakcije, pogotovo ako se nadate da ćete na brzinu zaraditi. Ako ugovarate novi posao – obratite pažnju na sitne detalje. Dan nepovoljan za pozajmice ili kredite. Voljena osoba se ponaša suviše kritizerski i sitničavo prema vama.

DEVICA

Mogući su nesporazumi u odnosu sa kolegama i poslovnim partnerima, i to prouzrokovani žurbom i preteranom presijom. Savetuje vam se da dva puta razmislite pre nego što donesete iole bitniju odluku. Ako je potrebno, potražite savet iskusnijih. Promenljivo raspoloženje sa emotivnim partnerom.

VAGA

Čini vam se da je neko suviše slatkorečiv, da vas previše ubeđuje i odmah ćete biti na oprezu. Iako su vaši instinkti dosta dobri, ipak saslušajte realno koliko je ponuda korektna, ali postavite i svoje uslove. Sumnja u postupke ili ponašanja voljene osobe.

ŠKORPIJA

Danas vam konstantno izmiču ili neka rešenja ili dogovori. Ne uspevate da se uskladite sa onima sa kojima želite da se poslovno povežete. Neke situacije biste voleli da požurite, ali bezuspešno. Previše kalkulišete u odnosu sa nekim ko vam je privlačan. Opustite se.

Na sve strane obaveze..., foto: Depositphotos/Wavebreakmedia
Na sve strane obaveze..., foto: Depositphotos/Wavebreakmedia
.

STRELAC

Dosta obaveza stoji pred vama i prosto niste sigurni da li ćete uspeti da sve završite na vreme. Neko vam može ponuditi pomoć, ali će vam više smetati nego biti od koristi. Mogućnost za pokretanje komunikacije sa osobom koja vam je bitna. Bićete zbunjeni razvojem situacije.

JARAC

Osećaj da nećete moći da postignete ono što ste dobili u zadatak je verovatno pogrešan. Naći ćete snagu baš u trenutku kada vam bude bila najpotrebnija. Iako se trudite, danas je komunikacija sa saradnicima dosta loša. Emotivnom partneru posvećujete premalo vremena i pažnje.

VODOLIJA

Danas ste nervozniji nego inače i bilo bi baš lepo da se malo sklonite od onih koji vam dodatno podstiču negativna raspoloženja. Ako budete gubili vreme na raspravu, nećete završiti ono što imate od posla. Budite taktičniji u odnosu sa voljenom osobom.

RIBE

Danas pokušajte da se oslonite ili samo na sebe, ili na one osobe koje su do sada uvek bile vaša podrška. Dosta toga izgleda nejasno i moguće je da ćete u kontaktu sa saradnicima napraviti i neke ozbiljnije greške. Ljubomora i nesigurnost su jako prisutni u odnosu sa voljenom osobom.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/