Rakovi danas nikako da se odluče na koju će stranu, Vage su raspoložene za flert, Strelčevi ne mogu da usklade želje i mogućnosti

Šta su vama zvezde priredile za ovaj utorak?

Vage su raspoložene za flert, foto: Depositphotos/lightwavemedia
Vage su raspoložene za flert, foto: Depositphotos/lightwavemedia
.

OVAN

Vrlo aktivno polje komunikacije, dogovora. Stoji vam mogućnost iznenadne prilike, ali I velike aktivnosti, brz tempo dešavanja i obaveze koje završavate u roku. Danas ste skloni da više pažnje posvetite prijateljima nego emotivnom partneru.

BIK

Očekujte danas mogućnost da na lakši način zatvorite neke finansijske obaveze. Velike aktivnosti I mnogo kontakata I razgovora u poslovnom segmentu. Korektan odnos sa kolegama i saradnicima. Emotivno – u potpunosti ste okrenuti ka voljenoj osobi.

BLIZANCI

Promenljivo raspoloženje tokom ovog dana. Ne dozvolite sebi da odustanete u vezi pitanja koja su vam bitna. Neke stvari ne vidite jasno I to vas jako nervira. Kod nekih od vas se može javiti sumnja u partnerovu vernost I iskrenost.

RAK

Tokom ovog dana povremeni padovi raspoloženja donose vam da budete nesigurni. Čas stvari vidite optimistično, čas počinjete da sumnjate u sebe ili svoje stavove. Pokušajte da se opustite. Emotivno – jaki kontakti preko prijatelja ili društvenih mreža.

Vage su raspoložene za flert, foto: Depositphotos/lightwavemedia
Vage su raspoložene za flert, foto: Depositphotos/lightwavemedia
.

LAV

Imate jaku podršku od strane nekih ljudi koji su dosta poslovno stabilni. Tokom ovog dana ćete biti aktivni, pa će vas nervirati sporost od strane kolega ili poslovnih saradnika. U emotivnom segmentu – ne možete povremeno da sakrijete svoje nezadovoljstvo.

DEVICA

Tokom ovog dana možete osećati nemir i žuriti da što pre završite sa svojim obavezama. Smatrate da neki saradnik nije u potpunosti iskren ili otvoren prema vama. U emotivnom segmentu – maštanje, razmišljanje o nekom ko nije blizu vas.

VAGA

Tokom ovog dana očekujte vama jako važne dogovore čijim rezultatima ćete biti više nego zadovoljni. Moguće je da bude aktuelna I saradnja sa strancima. U emotivnom segmentu – raspoloženi ste za nova poznanstva I za flertovanje.

ŠKORPIJA

Danas se teško uklapate sa ljudima sa kojima morate da sarađujete. Evidentno je da postoji razmimoilaženje po nekim pitanjima. Pokušajte da nađete zajedničko rešenje. U emotivnom segmentu – više vam odgovara da provedete vreme nasamo sa voljenom osobom, kod kuće.

Vage su raspoložene za flert, foto: Depositphotos/lightwavemedia
Vage su raspoložene za flert, foto: Depositphotos/lightwavemedia
.

STRELAC

Tokom ovog dana osetićete nesklad između želja i mogućnosti. Ono što vam se nudi je daleko manje od onoga što vam po pravu pripada. Bićete nezadovoljni, ali ćete se truditi da to sakrijete od drugih. U emotivnom segmentu – kontakt sa nekim vam donosi osmeh na lice.

JARAC

Tokom ovog dana bićete blago neraspoloženi, najviše zato što se vaši planovi presporo odvijaju. U popodnevnim časovima ipak očekujte pozitivne vesti koje će vas pomaknuti s mesta. U emotivnom segmentu – ne govorite nekom koliko ste zainteresovani.

VODOLIJA

Tokom ovog dana izuzetno raspoloženje i dinamičnost, ništa vam neće teško pasti. Bićete spremni za dogovore i lako ćete ostvariti razumevanje sa drugima. U emotivnom segmentu – željni ste da pokažete nekome koliko vas privlači.

RIBE

Tokom ovog dana najviše ćete biti okrenuti ka boljem razumevanju i komunikaciji sa poslovnim partnerima. Morate da raščistite neke nejasnoće i na tome ćete i raditi. U emotivnom segmentu – nesklad između želja i mogućnosti.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/