Blizanci ceo dan negde jurcaju, Strelčevima neko "upada" u život, a Vodolijama stižu zanimljive ponude...

Šta su vama zvezde priredile za ovaj četvrtak?

Blizanci ceo dan negde jurcaju, foto: Depositphotos/AndrewLozovyi
Blizanci ceo dan negde jurcaju, foto: Depositphotos/AndrewLozovyi
.

OVAN

Verovatno ćete danas osećati da vam ama baš ništa ne ide od ruke ili da morate uložiti ogromnu količinu enegije čak i za najsitnije obaveze. Možete biti zbunjeni, dekoncentrisani, pažnja će vam biti rasuta. Susret i kontakt sa emotivnim partnerom donose vam pojačanu nežnost i osetljivost.

BIK

U ovom danu očekujte veću fokusiranost na poslovni segment, ali i bolje mogućnosti za zaradu, i to neočekivanu. U emotivnom segmentu – probudiće se veća želja za provodom, zabavama, kontaktima sa društvom. Partner vas zbunjuje svojim promenljivim ponašanjima.

BLIZANCI

Velika žurba tokom celog dana. Moguće je da ste odjednom dobili više obaveza, sa vrlo kratkim rokovima za ispunjenje. U emotivnom segmentu – vrlo interesantni kontakti sa suprotnim polom. Jake mogućnosti za flertovanje i nova poznanstva.

RAK

Možda vam ne odgovara u potpunosti atmosfera tokom ovog dana u radnom okruženju, ali ćete uspeti dosta dobro da se snađete u nekim iznenadnim situacijama. Mogućnost za manje novčane prilive. Razumevanje i korektan odnos sa voljenom osobom. Jačanje strasti.

Blizanci ceo dan negde jurcaju, foto: Depositphotos/AndrewLozovyi
Blizanci ceo dan negde jurcaju, foto: Depositphotos/AndrewLozovyi
.

LAV

Iako će neke situacije u početku izgledati kao komplikovane i teško rešive, uspećete da ih okrenete u svoju korist. Ušli ste u period kada ćete videti više finansijske koristi od poslovnih partnerstava i saradnji. Neuobičajeno pažljivo ponašanje od strane voljene osobe.

DEVICA

Ako je u prethodnim danima bilo nekih problema ili nesuglasica sa kolegama, danas ćete uspeti da ih razrešite i objasnite se. Neočekivani novčani priliv će vas obradovati. U kontaktu sa voljenom osobom nemojte biti toliko nervozni i napeti – usmerite ovu pojačanu energiju na strast.

VAGA

Očekujte dan nekih olakšanih okolnosti i u poslovnom, ali i u emotivnom segmentu. Osećaćete se kao da ste neki veliki teret skinuli sa leđa. Jako će vam prijati razgovori sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Rasterećeniji ste nego inače.

ŠKORPIJA

Pozitivna iznenađenja u poslovnom segmentu. Moguće je da neočekivano i iz „vedra neba“ dobijete poslovnu ponudu. Takođe – sreća po pitanju finansija. Flert sa osobom sa kojom poslovno sarađujete se pojačava – mogućnost konkretnijeg dogovora o susretu.

Blizanci ceo dan negde jurcaju, foto: Depositphotos/AndrewLozovyi
Blizanci ceo dan negde jurcaju, foto: Depositphotos/AndrewLozovyi
.

STRELAC

Budite zadovoljni, jer se vaši planovi danas odvijaju više nego dobro. Potrudite se da uspeh još dodatno pojačate, time što ćete se maksimalno aktivirati po pitanju komunikacije i dogovora. Novi emotivni interes – mogućnost za poznanstvo i ulazak vrlo zanimljive osobe u vaš život.

JARAC

Poslovni segment donosi vam danas lepe mogućnosti. Odlični kontakti sa saradnicima i partnerima. Vreme je da pokrenete poslovne priče koje vas interesuju. Vrlo rado ćete posvetiti svo svoje slobodno vreme voljenoj osobi – potrebno vam je da se osetite sigurno i voljeno.

VODOLIJA

Danas očekujte bitne dogovore. Vrlo ozbiljno shvatite neke ponude koje vam dolaze. Mogućnosti i za ugovaranje dodatnih poslovnih angažmana. U emotivnom segmentu – miran dan sa voljenom osobom. Osećate da su neke oluje iza vas.

RIBE

Velika posvećenost poslovnom segmentu, ali i lakše prilike za rešavanje pitanja i situacija koje vas muče. Uložićete veliku energiju u pokretanje projekata koji su vam bitni. U emotivnom segmentu – preuzimate inicijativu. Pozovite simpatiju na kafu...

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/