Subota je: Ovnovi i danas imaju dosta obaveza, Jarčevi odmaraju, Ribe uživaju u provodu...

Šta su vama zvezde priredile za ovu subotu?

Najlepši je odmor u dvoje, foto: Depositphotos/ArturVerkhovetskiy
Najlepši je odmor u dvoje, foto: Depositphotos/ArturVerkhovetskiy
.

OVAN

Dosta je užurban dan pred vama sa mnogo obaveza, mnogo kretanja, susreta, komunikacije. Ipak, ništa od ovoga vam neće teško pasti jer puni energije. Odličan momenat da popravite odnos sa voljenom osobom ili da osvojite simpatiju.

BIK

Imate svu moguću podršku od strane drugih tokom ovog dana, a na vašoj strani je i izuzetna sposobnost komunikacije. U dogovorima možete preuzeti vodeću ulogu. Sve ono što danas pokrenete biće jako plodnosno i trajno, pa ovaj momenat birajte i za susret sa nekim ko vas emotivno zanima.

BLIZANCI

Rešili ste da se maksimalno uozbiljite. Svaka čast, i vreme je bilo! Mnogo racionalnije, praktičnije i jasnije sada gledate na neke situacije u poslovnom segmentu, i jasno vam je koje ste greške pravili. U potpunosti ste usmereni na to da unapredite emotivnu vezu u kojoj ste.

RAK

Okolnosti su danas na vašoj strani, bilo da je u pitanju poslovni ili emotivni segment. Sve ono što otpočnete, vrlo brzo ćete privesti kraju i biti više nego zadovoljni rezultatima. Kontakt sa emotivnim partnerom vam donosi osećaj stabilnosti. Zadovoljni ste svojom ljubavnom relacijom.

Najlepši je odmor u dvoje, foto: Depositphotos/ArturVerkhovetskiy
Najlepši je odmor u dvoje, foto: Depositphotos/ArturVerkhovetskiy
.

LAV

Danas ste odgovorniji nego inače i sve poslovne i lične obaveze ćete privesti kraju, i to na mnogo lakši način i brže nego što ste to mislili. Funkcionisanje sa emotivnim partnerom je vrlo korektno, oboje se trudite da izađete jedno drugom u susret i maksimalno unapredite vašu vezu.

DEVICA

Sve ono što je vezano za poslovni segment i obaveze obavićete sa lakoćom i uz dobro raspoloženje. Ipak, trudićete se da što pre sebi oslobodite prostor za emotivna dešavanja, jer su vaše misli danas najviše usmerene u tom pravcu. Naročito ako ste ugovorili ljubavni sastanak.

VAGA

Izuzetno ste dobro raspoloženi, posvećeni poslovnim, ali i ličnim obavezama. Trudićete se da onima sa kojima radite izađete u susret i pomognete im. Takođe, i vi možete očekivati pomoć, ako vam zatreba. Drugi deo dana ćete najradije provesti sa ukućanima ili sa emotivnim partnerom.

ŠKORPIJA

Danas ste toliko slatkorečivi i ubedljivi da bukvalno svakoga sa kim dođete u kontakt možete privoleti na svoju stranu. Zato danas birajte da ostvarite poslovni ili emotivni susret. Po pitanju ovog drugog – ako želite da osvojite osobu koja vam se dopada, to će danas funkcionisati bez ikakve greške....

Najlepši je odmor u dvoje, foto: Depositphotos/ArturVerkhovetskiy
Najlepši je odmor u dvoje, foto: Depositphotos/ArturVerkhovetskiy
.

STRELAC

Vi ste danas maksimalno odgovorni prema svima i tražićete da i drugi ispoštuju svoje obaveze prema vama. Očekujte velike pomake u nekim dogovorima. Imate iznenađenje za voljenu osobu i jedva ćete čekati susret sa njom. Popodne i veče su ispunjeni ljubavlju i zadovoljstvom.

JARAC

Osećate priliv nove energije, mnogo ste optimističniji nego inače i čini vam se da se neki crni oblaci razilaze nad vama. Ovaj dan iskoristite prvenstveno da se odmorite i opustite, a sve vezano za poslovni segment pokrenite od ponedeljka. Kontakti sa suprotnim polom su obojeni nežnošću i intenzitetom.

VODOLIJA

Danas ćete moći da na mnogo realniji način sagledate neke situacije u kojima ste. Trenutno niste spremni da odajete svoje planove, ćutite mudro i radite. Vrlo razmišljate o rečima nekoga za koga ste zainteresovani – nije vam jasno da li ova osoba oseća isto ono što vi osećate prema njoj.

RIBE

Danas se neke okolnosti mogu okrenuti na vašu stranu i umnogome vam olakšati situaciju na poslu. Mogućnosti za dobre dogovore, a ako se dodatno poslovno angažujete – slede vam i novčani prilivi. Opustite se, rasteretite – dan je dobar za druženja, za izlaske i provod.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/