Astro

DETALJNA ANALIZA: Koji astro znak uvek PRVI kreće u osvajanje, a koji po svaku cenu čeka da BUDE OSVOJEN?

Određeni znaci horoskopa imaju tendenciju da prvi naprave korak, dok bi drugi radije čekali i puštali drugu osobu da deluje. Evo koliko je verovatno da će svaki znak napraviti prvi potez.

06.06.2020. - 20:00h
Ko će prvi krenuti 'u napad'?
Ko će prvi krenuti "u napad"?foto: Depositphotos/pressmaster

Upotrebite ovo kao vodič kako biste saznali kako će se ponašati vaša simpatija ili ona posle nje.

OVAN

Muškarac
Ovan je prirodni vođa rođen tako da treba da se oseća kao da je glavni. Mogao bi da bude uzbuđen ako žena napravi prvi potez, ali na kraju dana … mora da se oseća kao da ima nadmoć u poteri. Ako ste zaljubljeni u muškarca u ovom znaku i dovoljno vremena čekate da učini prvi korak, a on još uvek ništa ne čini, onda on jednostavno nije zainteresovan. To je jednostavno jasno kao dan.

Ovan je prvi od svih znakova zodijaka i voli sve da inicira, bilo da je to romantični odnos ili samo poznanstvo ili poslovni tip veze. Muškarac Ovan ima iskru koja može da osvetli sobu i stav koji niko nikada ne može da nadmaši. Ne morate da čekate da on učini prvi potez. On je glavni i uvek ćete morati da ga sledite.

Žena
Žena Ovan je feministkinja u srcu i ne vidi razlog zbog kojeg ne bi trebalo da deluje ako je privlači neki muškarac. Njoj nije problem da mu prva priđe i pokaže svoj interes. Ona stavlja svoje karte na sto i neustrašiva je u svom flertu. Baš kao i muškarac Ovan, navikla je da nosi pantalone u vezi. Zato joj nije problem da učini prvi potez.

Žena Ovan zna bolje od bilo koga da su se vremena promenila i da ne morate da čekate muškarca da vas pozove da izađete. Zbog njihovog vladara Marsa, imaju dovoljno smelosti da idu za onim što žele bez izuzetka. Ovo se ne odnosi samo na njihove odnose, već i na druga područja njihovog života.

BIK

Muškarac
Bikovi imaju snažan karakter, ali nisu muškarci od akcije. Umesto toga, oni su ljudi od reakcije. Oni nisu oni koji će napraviti prvi potez. Za razliku od svog prethodnika Ovna, njima vlada Venera, planeta lepote i romantike. Bik mora da se oseća željeno, tako da je malo verovatno da će vam tek tako prići i pozvati vas da izađete.

Umesto toga, pokušaće da napravi suptilne gestove ili će uspostaviti kontakt očima sve dok se ne osmehnete i ne počnete da koketirate. Moglo bi da potraje neko vreme pre nego što se ovaj tip zagreje za vas jer je po prirodi vrlo rezervisan. Jednom kad se zagreje, možete da očekujete mnogo fizičkog kontakta od njega, jer on živi za to. Bik se kreće sporo i postojano, tako da jednostavno ne možete da ga požurujete.

Žena
Žena Bik će koristiti fizički kontakt za koketiranje s muškarcem koji joj se sviđa. Smejaće se njegovim šalama i uključiti se u razgovor kako bi mu dala do znanja da joj se sviđa i to biva očito. Iako ona često čeka da joj se on prvi približi, ponekad završava tako da ona mora da zaključi posao.

Iako je strpljiva, ima snažan karakter i ne boji se da uzme ono što želi, ali ona će to učiniti samo nakon određene količine udvaranja. Ako je muškarac dovoljno dominantan da učini prvi korak, onda mu prepušta više moći. Međutim, ona se ne boji da napravi prvi potez ako je muškarac previše stidljiv i ne može da smogne hrabrosti da to učini sam.

BLIZANCI

Muškarac
Ako postoji jedna stvar kojom vlada Blizanac, to je komunikacija. Ko je rekao da su muškarci loši u komunikaciji, nikada nije imao posla s Blizancem. Svladao je igru ​​”pogledaj me” takmičeći se za vašu pažnju. On zna kako da vas privuče svojim rečima i zadrži vaš interes svojom duhovitošću i inteligencijom.

Ovi muškarci su znatiželjne duše, ali oni su takođe i zanesenjaci, stoga pazite kada igraju igrice s vama. Blizanac će vas tuširati s pažnjom i učiniće da se osećate kao da ste jedina žena na svetu. On uzima vašu ruku i vodi vas u pustolovine u kojima ćete se uvek dobro osećati. Tek nakon što obavi ceo krug udvaranja, on će konačno da učini prvi potez.

Žena
Žena Blizanac je izvrsna u komunikaciji, baš kao i njen muški kolega. Ono što razlikuje ženu rođenu u ovom znaku od muškarca Blizanca jeste to što ona želi da učinite prvi potez, iako će inicirati flert na početku.

Žena Blizanac mrzi dosadu i ne može mirno da sedi duže od dve sekunde, tako da muškarac mora da bude dovoljno zanimljiv da bi na duže vreme zadržao njen interes. Ako to ne uspe, ona ide dalje. Videćete ovu ženu kako vlada plesnim podijumom u klubu ili kako se glasno smeje u društvu svojih prijatelja.

Možda će vas zamoliti za ples ili će vam postaviti milion pitanja kako bi saznala nešto više o vama. Njena koketna priroda će vas naterati da je pozovete na dejt, bilo da želite da napravite prvi potez ili ne.

RAK

Muškarac
Mesec vlada ovim znakom i to znači da je on misaona i kontemplativna osoba. Međutim, on je takođe i kardinalni znak, što znači da i dalje oseća kako bi on trebalo da bude glavni. To pokazuje diskretno, jer će on usmeriti svoju pažnju na vas u grupi, a vi ćete osetiti da će njegov pristup biti suptilan.

Možda ćete se osećati kao da vas čita kao knjigu, jer muškarac Rak zna sa ženama kao niko drugi. Ovo je tip muškarca za kojeg ćete osećati kao da ga znate vekovima. Stidljivo će tražiti da se ponovno vidite, ali možda nećete biti sasvim sigurni u njegove namere. Postoji samo jedan način da saznate: prepustite se.

Žena
Iako je žena Rak rezervisana, ipak voli da koketira i privlačiti mušku pažnju. Nemojte dozvoliti da vas zavara njen izgled stidljive devojke iz komšiluka, jer ona želi da ima kontrolu nad sopstvenim romantičnim životom. Rakovi žele da budu suptilni kada koketiraju i mogli bi da budu frustrirani ako na kraju ne primetite njene signale.

Ona ne razume da muškarci često ne primećuju suptilne znakove pa će nastaviti da pokušavaju da vam se približe, sve dok ne učinite prvi korak. Njena suština je ženstvena i neće učiniti hrabre korake, kao što bi to uradila žena Ovan. Ako još uvek niste napravili prvi potez, mogla bi da odustane od vas....