Astro

Pun mesec i pomračenje: Pred Bikovima je krajnje iscrpljujuć dan; Rakovima ovog petka radi podsvest; Ribe ujedaju od nerovze!

Ovog petka i pomračenje i pun Mesec!

05.06.2020. - 06:00h
foto: Depositphotos/rcreitmeyer

OVAN

Pomračenje I pun Mesec aktivira osu - planovi, inostranstvo, legalnost - komunikacija, papiri. Ovnove u znaku I podznaku uvodi u period od mesec dana u kojem je potrebno da obrate više pažnje na pravno legalnu osnovu svojih poslova. Vreme je da završavate papirologiju koja vas koči. Dan pred vama je zahtevan.

BIK

Pomračenje i pun Mesec aktivira osu – krediti, nasledstvo, novac od drugih ljudi – zarada, i Bikove u znaku i podznaku upozorava da u narednom periodu više povedu računa o svojim novčanim prilivima i troškovima. Dan pred vama je dosta iscrpljujuć i na sve ćete trošiti previše energije.

BLIZANCI

Pomračenje i pun Mesec dešava se na osi – vi – partner i Blizancima u znaku i podznaku donosi period emotivne rastrzanosti koji može rezultovati čak i prekidom postojećih emotivnih konekcija. U svakom slučaju – vaša partnerstva su na velikom ispitu. Dan pred vama donosi nesklad i tenziju.

RAK

Pomračenje i pun Mesec dešava se na osi – posao, zdravlje – podsvest, tajne i Rakovima u znaku i podznaku donosi period poslovnih nejasnoća i tenzija, kao i potrebu da više pažnje obrate na svoje zdravlje. Dan pred vama donosi velike obaveze i opterećenost. Velika gužva i presija.