Astro

Seksi horoskop za JUN: Blizanci konačno shvataju šta žele i ništa neće moći da ih zaustavi; Strelčevima stižu "slatke vibracije"!

Da vidimo šta donosi jun po pitanju strasti i emocija!

05.06.2020. - 20:00h
foto: Depositphotos/kiuikson

OVAN

Raspoloženi ste za razgovor i rešavanje problema u narednih mesec dana. Definitivno ne želite ništa da sakrijete pod tepihom, niti da u krevet odete ljuti na partnera. Komunikacija sa partnerom je vaše trenutno kvačilo. Potrudite se da budete jasni i glasni kada se obraćate partneru. Ma koliko vešt bio, ne može da vam čita misli. Ako ste u dugoj vezi, nastojaćete da stvari podignete na viši nivo.

BIK

Bacite kockice, jer pomračenje Meseca koje sledi učiniće vas spremnijim da se borite za ljubav. Možda ćete konačno izaći na sastanak ili ćete sa svojim dugogodišnjim partnerom razgovarati na temu ispunjenja fantazija koje ima svako od vas. U svakom slučaju isplati se biti Bik ovog meseca.

BLIZANCI

Znaćete šta želite po pitanju ljubavi tokom ovog meseca i nećete se zaustaviti dok to ne dobijete. Ako vam neka osoba bude privukla pažnju, nećete oklevati da joj jasno stavite do znanja da je želite. Takođe vaše uzbuđenje će eksalirati i u spavaćoj sobi, gde ćete povlačiti neverovatne poteze.

RAK

Početak meseca je važan za rešavanje nesuglasica sa partnerom. Odložite telefon i laptop i posvetite se onom što je zaista bitno u životu. Može vam se činiti kao da se razgovorima udaljavate jedno od drugog, ali zapravo vaše vreme tek dolazi.