Seksi horoskop za JUN: Blizanci konačno shvataju šta žele i ništa neće moći da ih zaustavi; Strelčevima stižu "slatke vibracije"!

Da vidimo šta donosi jun po pitanju strasti i emocija!

foto: Depositphotos/kiuikson
foto: Depositphotos/kiuikson
.

OVAN

Raspoloženi ste za razgovor i rešavanje problema u narednih mesec dana. Definitivno ne želite ništa da sakrijete pod tepihom, niti da u krevet odete ljuti na partnera. Komunikacija sa partnerom je vaše trenutno kvačilo. Potrudite se da budete jasni i glasni kada se obraćate partneru. Ma koliko vešt bio, ne može da vam čita misli. Ako ste u dugoj vezi, nastojaćete da stvari podignete na viši nivo.

BIK

Bacite kockice, jer pomračenje Meseca koje sledi učiniće vas spremnijim da se borite za ljubav. Možda ćete konačno izaći na sastanak ili ćete sa svojim dugogodišnjim partnerom razgovarati na temu ispunjenja fantazija koje ima svako od vas. U svakom slučaju isplati se biti Bik ovog meseca.

BLIZANCI

Znaćete šta želite po pitanju ljubavi tokom ovog meseca i nećete se zaustaviti dok to ne dobijete. Ako vam neka osoba bude privukla pažnju, nećete oklevati da joj jasno stavite do znanja da je želite. Takođe vaše uzbuđenje će eksalirati i u spavaćoj sobi, gde ćete povlačiti neverovatne poteze.

RAK

Početak meseca je važan za rešavanje nesuglasica sa partnerom. Odložite telefon i laptop i posvetite se onom što je zaista bitno u životu. Može vam se činiti kao da se razgovorima udaljavate jedno od drugog, ali zapravo vaše vreme tek dolazi.

.

LAV

Lunarno pomračenje petog dana u junu dovešće do dešavanja u kući romantike Lavova. To vreme je kao stvoreno za nova poznanstva, kao i neverovatne žurke. Ako ste u stabilnoj vezi imaćete snažnu želju da negde odete sa partnerom i jednostavno uživate u onom što život donosi.

DEVICA

Neko nov ulazi u vašu orbitu zbog posla, ali će njegov pogled biti usmeren ka vama lično. Ako ste već u vezi osetićete dublju konekciju sa partnerom u ovom periodu. Pomračenje Sunca krajem meseca doneće vam nešto neočekivano u vezi.

VAGA

Iako vam trenutno ne deluje tako, jun mesec je idealan za nova poznanstva i kraće avanture. Posebnu priliku dobićete da nekog upoznate preko posla, ili će vam kolega preporučiti izvesnu osobu. Držite oči otvorene, jer bi se vaša druga polovina mogla već sutra pojaviti iza ćoška.

ŠKORPIJA

Prijatan period je pred vama što se ljubavi tiče. Osećaćete se zadovoljno u društvu partnera i želećete sve da radite zajedno. Bićete otvoreni za pomeranje granica i svakako ćete se u ovom mesecu više otvarati ka partneru.

.

STRELAC

Venera započinje mesec nasuprot vašem znaku šaljući vam slatke vibracije. Ako ste u vezi očekujte savršen tok, a ako ste sami nećete to još dugo biti. Lunarno pomračenje na početku meseca usloviće da više razumete svoje potrebe u vezi.

JARAC

Držite oči otvorene sledeći put kad izađete u grad, jer biste mogli upoznati nekog veoma zanimljivog. Ako ste u vezi, pronaći ćete nov način da istu učinite uspešnijom. Razmenjivaćete mišljenja sa partnerom, ali imajte na umu da zaista ne ume da čita vaše misli.

VODOLIJA

Venera je u vašoj kući romantike i znamo šta to znači. Vreme je za nova poznanstva i druženja. Ako ste sami, dobićete priliku da privučete nečiju pažnju. Iskoristite je. Ako ste u vezi, bićete inspirisani kako da svoju vezu podignete na viši nivo.

RIBE

U ovom mesecu ćete pronaći savršen balans između ljubavi i posla. U poslednje vreme ste bili previše okupirani poslom i vreme je da ispravite tu grešku. Razmišljaćete o osnivanju porodice i proširenju.

Izvor: Women's Health/Ženskimagazin