Astro

Lavovima danas malo šta polazi za rukom, Vodolije bespotrebno brinu

Šta su vama zvezde priredile z aovaj četvrtak?

04.06.2020. - 06:30h
Lavovima danas malo šta polazi za rukom
Lavovima danas malo šta polazi za rukomfoto: Depositphotos/elenachhil

OVAN

Neke stvari u poslovnom segmentu zaista smatrate nebitnim i ne pada vam na pamet da se dodatno aktivirate oko njih. Odredili ste prioritete i trenutno ih se striktno pridržavate. Emotivni zanos – ako ste tek upoznali nekog u potpunosti ste opčinjeni ovom osobom.

BIK

Nedefinisane i zbunjujuće situacije u poslovnom segmentu. Čini vam se da neko od saradnika nije u potpunosti iskren prema vama. S nestrpljenjem čekate dokumentaciju koja nikako da pristigne. Kontakt sa emotivnim partnerom će bolje funkcionisati u drugom delu dana.

BLIZANCI

Nije vam jasno zbog čega nadređena osoba pokazuje nezainteresovanost za vaše predloge i ideje. U prvom delu dana ćete se osećati dosta nestabilno i nesigurno, što može dovesti i do zahlađenja odnosa sa emotivnim partnerom, ako se upustite u rasprave bez ikakvog pravog osnova.

RAK

U prvom delu dana očekujte da ćete jedva uspeti da na vreme privedete jednu obavezu kraju. Spuštanje tenzije, ukoliko je ona bila prisutna u saradničkim relacijama. Spremni ste da napravite konkretniji potez prema osobi koja vam se dopada. U emotivnim relacijama – trenutno mirno stanje.