Astro

Ovnovi imaju previše obaveza - a malo vremena da sve završe, Vage traže pažnju, Jarčevi ne znaju "gde udaraju"

Šta su vama zvezde priredile za ovu sredu?

03.06.2020. - 06:30h
Jarčevi ne znaju 'gde udaraju'
Jarčevi ne znaju "gde udaraju"foto: Depositphotos/VitalikRadko

OVAN

Neke napete momente u poslovnom segmentu ste ostavili iza sebe, ali vas još uvek drmaju nervoza i stres, jer je količina obaveza prilično velika, a vaši rokovi za završetak kratki. Odnos sa voljenom osobom je danas podsticajan i može vam doneti izuzetno strasne momente.

BIK

Iako teškom mukom i sa mnogo strpljenja, uspevate da se uskladite sa poslovnim saradnicima. Možda nećete biti baš u potpunosti zadovoljni rezultatima, ali je sada tako kako je. Svesni ste da ste napravili neke greške ili propuste u odnosu sa voljenom osobom i trudićete se da to ispravite.

BLIZANCI

Poslovni saradnik vas je „pritisnuo“, a možda i iskritikovao zbog kašnjenja sa obavezama prema njemu. Ne bunite se, jer ste apsolutno svesni da je u pravu. Odradite ono na šta ste se obavezali. Prijaće vam kontakt sa voljenom osobom, jer ćete se rasteretiti i opustiti.

RAK

Maksimalno ste posvećeni svojim poslovnim obavezama, iako ne osećate dovoljan elan i podsticaj za rad. Ovo je neraspoloženje i statičnost prolaznog karaktera, kako dan bude odmicao, osećaćete se bolje. U emotivnim relacijama – pokažite poštovanje prema voljenoj osobi.