Astro

Rakovi preteranom pažnjom pritiskaju voljenu osobu, Vage izbegavaju svađe sa kolegama, Vodolije sve shvataju kao provokaciju

Zvezde će ovoga ponedeljka mučiti pripadnike raznih horoskopskih znakova, ali neki će ipak na kraju uspeti da uspostave dobar balans.

01.06.2020. - 06:30h
stres
stresfoto: Depositphotos/diego_cervo

OVAN

Prilično nedefinisano raspoloženje tokom celog dana. S jedne strane – dosta ste nervozni, s druge – osećate veliku nesigurnost i ne znate na koji način da se postavite u nekim poslovnim situacijama. Imaćete dobar odnos sa voljenom osobom.

BIK

Velika količina obaveza, a neke od njih zaista ne mogu da čekaju. Svesni ste da biste trebali da prionete na posao, ali jednostavno – u ovom momentu nemate ni snage ni volje za tako nešto. Jače aktivnosti u popodnevnim satima. Prepustite partneru više inicijative.

BLIZANCI

Vaše raspoloženje je prilično dobro, i pored toga što vas čeka gomila nezavršenih obaveza. Napravićete selekciju i odraditi samo ono što je zaista neophodno. Ne želite da trošite svoje vreme na sve. Emotivno – osećate se dobro i raspoloženo, iako je odnos sa partnerom malo zategnut.

RAK

Šta god da danas pokušavate da pokrenete ili ugovorite – nemojte žuriti I biti impulsivni. Nemate prave sagovornike trenutno, pa je možda bolje da se povučete i usmerite na redovne obaveze. Preteranom brižnošću pomalo pritiskate voljenu osobu.