Astro

Nedelja je: Rakovi pritiskaju partnera, Device žele da isteraju "stvari na čistac”, Lavovima hirovi neće pokvariti raspoloženje

Zvezde će ove nedelje mučiti mnoge znakove horoskopa unoseći nerazumevanje u komunikaciju. Ipak, neki će na kraju uspeti da izađu iz krize i uspostave bolje odnose.

31.05.2020. - 06:30h

LAV

Trudite se da izađete u susret voljenoj osobi i da ispunite neke njene hirove, ali nikako da dođete do zadovoljavajuće komunikacije i odnosa danas. Možda je bolje da se malo povučete i pustite je da sama sa sobom reši ono što je muči. Popodne i veče će proteći u boljem raspoloženju.

DEVICA

Danas je komunikacija sa drugima problem. Teško ostvarujete razumevanje i moguće je da će dolaziti do bespotrebnih rasprava sa onima koji su vam najbliži. Imate osećaj da emotivni partner ne zna šta želi i jako vas nervira svojim ponašanjima. Ne odustajte od pokušaja da raščistite stvari na miran način.

VAGA

Interesi i obaveze vas i emotivnog partnera se danas ne uklapaju. Vi biste jedno, voljena osoba nešto potpuno drugačije. Možete bez razloga biti povređeni njenom isključivošću i insistiranjem na svojim stavovima. Sa malo dobre volje moguće je rešiti ovu situaciju na obostrano zadovoljstvo.

ŠKORPIJA

Sto stvari biste danas odjednom, a i sami ste svesni da to tako ne može da funkcioniše. U prvom delu dana ćete sebi nametnuti toliko toga, da povremeno nećete znati gde udarate. Najbolje bi bilo da ovo vreme iskoristite da se odmorite i opustite. U drugom delu dana bićete funkcionalniji.