Astro

Nedelja je: Rakovi pritiskaju partnera, Device žele da isteraju "stvari na čistac”, Lavovima hirovi neće pokvariti raspoloženje

Zvezde će ove nedelje mučiti mnoge znakove horoskopa unoseći nerazumevanje u komunikaciju. Ipak, neki će na kraju uspeti da izađu iz krize i uspostave bolje odnose.

31.05.2020. - 06:30h
Rasprava
Raspravafoto: Depositphotos/AlexShadyuk

OVAN

Nervoza u prvom delu dana verovatno je posledica naporne sedmice koja je za vama. Malo ste energetski iscrpljeni i bilo bi dobro da makar prepodne provedete više se odmarajući ili u nekim aktivnostima koje vas opuštaju. Popodne ćete imati više energije.

BIK

Najbolje bi vas opustio kontakt sa emotivnim partnerom, ali danas će sa njim biti teško ostvariti dogovor, jer je nervozan ili okupiran svojim obavezama. Dajte mu vremena da se malo opusti, moguće je da ćete u popodnevnim ili večernjim satima ipak ostvariti željeni susret.

BLIZANCI

U potpunosti ste zaboravili na obećanja koja ste dali i moraćete da završite obaveze koje ste sami sebi nametnuli. Tako to biva kada ne zapisujete, već pamtite... Ovo će vam definitivno promeniti planove, pa je moguće da ćete ih samo delimično ostvariti. Bolje raspoloženje predveče.

RAK

Nemogućnost da ostvarite pravi kontakt sa voljenom osobom, a moguće je da će i u partnerskim odnosima biti napetosti i povremenih rasprava. Vi lično se osećate nesigurno, pa možete previše pritiskati partnera, kome je sada potrebno više slobode i opuštenosti.