Astro

Jarčevi danas previše razmišljaju, a premalo delaju; Strelčevi su spremni za novitete; Ovnovi "sviraju" kraj velikom poslu

Kakva subota očekuje vaš horoskopski znak? Hoćete li uspeti da pobegnete od obaveza i da se konačno opustite? Da li ste među tim srećnicima?

30.05.2020. - 06:30h
Sremni za opuštanje
Sremni za opuštanjefoto: Depositphotos/HayDmitriy

OVAN

Pri završetku ste radne sedmice, i koliko god bili iscrpljeni i delimično zadovoljni rezultatima koje ste postigli, ipak tokom ovog dana možete napraviti neke solidne dogovore. Takođe, moguće je da ćete uspeti da završite obaveze sa kojima se borite već nekoliko dana. Emotivno – lep dan je pred vama.

BIK

Moguće je da ste se nadali da ćete pred sobom imati jedan miran i opušten dan, jer vam je više nego potreban odmor. Ipak, situacije će vam pokazati da je potrebno da i sada budete aktivni, ali će bar zato rezultati onoga što radite biti više nego dobri. Malo vremena za susret sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Nemojte danas biti malodušni i ostaviti obaveze koje imate za narednu nedelju. Ne odlažite ništa, neophodno je da se poslovima posvetite sada, jer možete biti iznenađeni pozitivnim rezultatima, ali i reakcijama od strane kolega i saradnika. Divan dan za kontakte sa suprotnim polom.

RAK

Ne znam da li je baš pravi trenutak da pokrenete poslovne priče ili da zamolite nadređenog za uslugu. Poslušajte svoju intuiciju po ovim pitanjima – ako vam ona kaže da je dobar momenat, onda – pravac u akciju! Smirenje i opuštenost u odnosu sa voljenom osobom.