Astro

Bikovi danas kao da su "ustali na levu nogu", Device imaju neplanirane troškove, Strelčevima neko nov upada u život

Šta su vama zvezde priredile za ovaj četvrtak?

28.05.2020. - 06:30h
Previše obaveza
Previše obavezafoto: Depositphotos/pressmaster

OVAN

Moguće je da će tokom ovog dana oni sa kojima dolazite u kontakt, naročito ako treba da zaključite neki dogovor, biti previše zahtevni i nametati vam uslove koji vam ne odgovaraju. Pokušavate da razumete voljenu osobu i njena ponašanja, ali smatrate da neke priče nisu na mestu.

BIK

Dan koji ćete želeti da što pre zaboravite. Dolazićete u kontakt sa isključivim i zahtevnim ljudima, a moguće je da ćete trpeti i pritisak ili kritiku od strane onih koji su vam nadređeni. Najbolje bi bilo da se zavučete u obaveze i ne dižete glavu od njih. Nestabilnost u vašim emotivnim relacijama.

BLIZANCI

Dan nepovoljan za finansijska ulaganja, a ako radite sa novcem, povedite računa da ne napravite grešku. Komunikacija sa poslovnim saradnicima je korektna i teče bez problema. U emotivnom segmentu uzbuđenje, strast, ali i velika isključivost i posesivnost.

RAK

Potrudite se da budete maksimalno korektni i da ispoštujete dogovore, ali i obaveze koje su vam date, jer u drugom delu dana možete biti suočeni sa tuđim kritikama. Iznenađenje od strane emotivnog partnera možda nije baš ono što ste očekivali, ali – potrudio se.