Astro

Rakovi nezadovoljni ljubavnim statusom, Vagama sledi naporan dan, Ribe će neko "ujesti za srce"...

Šta vam zvezde danas prognoziraju?

27.05.2020. - 07:01h
nervoza
nervozafoto: Depositphotos/diego_cervo

OVAN

Komplikovane situacije u poslovnom segmentu. U suštini, najveći je problem u tome što teško pravite bilo kakav dogovor, zato što oni sa kojima dolazite u kontakt nemaju sluha za vas. Moguće je da ćete morati da u potpunosti promenite planove koje imate sa voljenom osobom.

BIK

Poslovne promene teško zaživljavaju, a vama je već preko glave da radite stvari na teži način. Drugi vas mogu sputavati, ograničavati ili vam nametati svoja rešenja. Budite oprezni sa troškovima, da se ne otrgnu kontroli. Potrebno vam je više zajedničkog vremena sa partnerom.

BLIZANCI

Dolazićete u kontakt sa ljudima koji su teški, komplikovani, naporni za saradnju. Možete izaći sa njima na kraj, ali jedino ako im prepustite vođstvo ili budete radili po njihovim smernicama. Voljena osoba vam može saopštiti nešto što vam se ni malo ne dopada. Razmislite pre nego što odreagujete.

RAK

Pojačana potreba da povučete neki konkretniji potez u poslovnom segmetu. Ipak, vaše ideje ili predlozi danas kao da ne nailaze na razumevanje od strane šefova ili starijih saradnika. Nezadovoljstvo trenutnom emotivnom situacijom, osećate se neispunjeno, čak i ako imate partnera.