Astro

Blizanci bi najradije prespavali ovaj dan, Vage ne mogu da se "otresu leptirića u stomaku", Vodolije zrače dobrim vibracijama...

Šta su vama zvezde priredile za ovaj utorak?

26.05.2020. - 06:30h
Vage ne mogu da se 'otresu leptirića u stomaku'
Vage ne mogu da se "otresu leptirića u stomaku"foto: Depositphotos/johan-jk

OVAN

Ni sami ne znate gde vam je glava od silnih obaveza koje morate da ispoštujete. Potrudićete se da budete maksimalno skoncentrisani i napraviti kakvu takvu organizaciju posla. Voljena osoba je danas previše komplikovana i zahtevna za vaš ukus. Ipak, trudićete se da je pratite.

BIK

Pokušavate da raščistite neke situacije koje vam odvlače pažnju u poslovnom segmentu. Iako se ovo neće pokazati kao lagan posao, ipak ćete dosta toga uspeti da skinete s vrata. Odlična komunikacija sa voljenom osobom – danas možete lako rešiti bilo kakvu problematiku.

BLIZANCI

Naporan dan je pred vama, jer će se oni sa kojima budete dolazili u kontakt pokazati kao dosta zahtevni i naporni sagovornici. Ipak, da se ne lažemo – verovatno i oni za vas misle isto to. Potrebno je više truda da biste se usaglasili, čak i sa emotivnim partnerom.

RAK

Obaveze vas mogu sprečiti da ispoštujete jedan poslovni dogovor ili da odete na sastanak od kojeg mnogo očekujete. Zato se potrudite da u jutarnjim satima napravite dobru organizaciju i sklonite prioritete sa dnevnog reda. Brinete se kakav ste utisak ostavili kod jedne osobe.