Astro

Ovnovi su u "šestoj brzini" od ranog jutra, Blizanci će napuniti novčanike, Vodolijama se neko mota po glavi ceo dan...

Šta su vama zvezde priredile za ovaj ponedeljak?

25.05.2020. - 06:30h
Blizanci će napuniti novčanike...
Blizanci će napuniti novčanike...foto: foto: Depositphoto/luismolinero

OVAN

U prepodnevnim satima stoje vam jake aktivnosti, ali i mogućnost impulsivnosti i ishitrenih poteza. Dobro razmislite pre nego što uradite nešto zbog čega se možete pokajati. Partner i vi različito gledate na neke situacije – potrebno je više truda da biste došli do kompromisa danas.

BIK

U prvom delu dana nešto teže ćete održavati smirenost i prisebnost u komplikovanim situacijama sa poslovnim saradnicima. Nervirate se trenutno čak i za najmanju sitnicu. Trudite se da održite korektan odnos sa emotivnim partnerom, iako vas njegovi postupci čine nervoznim.

BLIZANCI

Danas je najbolje da pustite da se neke situacije u poslovnom segmentu reše bez vašeg velikog učešća. Mogućnost manjeg novčanog priliva. Dan je savršen za izlazak, za kontakte sa prijateljima. Provešćete se više nego odlično.

RAK

Napetost u prepodnevnim satima odraziće se na vaše funkcionisanje u poslovnom segmentu. Nervozni ste zbog velike količine obaveza koja se odjednom sručila na vas. Nemogućnost da uskladite svoje poslovne obaveze sa privatnim životom. Malo vremena za partnera.