Astro

Otkriveni: Najtajnije seksualne maštarije horoskopskih znakova!

Činjenica je da svaki horoskopski znak ima tajne želje u krevetu. Pogledajte o kojim se to maštarijama radi – možda neku od njih neko želi da ostvari baš sa vama...

22.05.2020. - 20:00h
Kakvu fantaziju priželjkujete?
Kakvu fantaziju priželjkujete?foto: Depositphotos/HayDmitriy

Vaga

Vage vole estetiku. Ništa više neće uzbuditi jednu Vagu od maštovitog seksi kostima. Zaista, mašta kod njih nema granica kad je reč o donjem vešu.

Škorpija

Ovaj horoskopski znak prilično je dominantan u realnom životu. Stoga želi tu dominaciju da prenese i u seksualni život. Međutim, voli da je iskusi i na sebi, pa je otvorena za sadomazohističke igre.

Strelac

Strelčevima su važne promene i raznolikost. Svejedno da li je to seks u kuhinji, na tepihu ili u šumi – jednostavno žele sve da isprobaju.

Jarac

Pod čaršafima ovog horoskopskog znaka sve je dopušteno. Jarčevi žele da se prepuste mašti. Takođe, vole kad ih snimaju za vreme seksa.

Vodolija

Vodolije su veoma radoznale i fascinirane su seksualnim igračkama svih vrsta. I vrlo brzo nauče majstorski da rukuju s njima.

Ribe

Ribe su pravi fetišisti na stopala. Osoba rođena u znaku Ribe rado će ti lickati nožne prste. Njihova kreativnost i maštovitost čini ih idealnim za bilo kakve igre uloga.

Izvor: miss7