Astro

Otkriveni: Najtajnije seksualne maštarije horoskopskih znakova!

Činjenica je da svaki horoskopski znak ima tajne želje u krevetu. Pogledajte o kojim se to maštarijama radi – možda neku od njih neko želi da ostvari baš sa vama...

22.05.2020. - 20:00h
Kakvu fantaziju priželjkujete?
Kakvu fantaziju priželjkujete?foto: Depositphotos/HayDmitriy

Ovan

Ovnovi nemaju ništa protiv da ih drugi posmatraju za vreme seksa. Naprotiv, ništa ih više ne uzbuđuje od "swingerske zabave".

Bik

Bikovi žele doživljaje za sva čula! Vrući vosak sveća, analne igračke, čulne igre s čokoladom ili medom – kod Bikova slobodno može i prljavo!

Blizanci

Pošto su pravi majstori komunikacije, Blizanci vole kad se priča u krevetu. Nijedan horoskopski znak ne vlada umetnošću "prljavog govora" bolje od Blizanaca.

Rak

Oni su nadareni glumci, pa vole da isceniraju različite igrice s igranjem uloga. Vrlo su maštoviti kod toga i uvek su spremni da isprobaju nešto novo.

Lav

Lavovi vole seks na otvorenom. Stalni osećaj neizvesnosti i straha hoće li biti uhvaćeni za vreme seksa ili ne, prilično ih uzbuđuje. Budite spremni na kocku!

Devica

U realnom životu, osoba rođena u znaku Device stalno je ljubazna, dobro organizovana i perfekcionistički nastrojena. Međutim, Device u krevetu žele da se opuste pa vole da budu u podređenoj ulozi.